Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3129 razy
Autor

Stylizacja włosów

TeoMaster

Wysłana - 26 stycznia 2010 20:43    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Czy próbował ktoś z was ustylizowac np. taką fryzurę??

Mam trochę włosów i pokombinował bym rano przed lustrem. Podoba mi się właśnie ten irokez Beckham'a, tylko nie wiem czy dam rade samemu taką zrobic wraz z moim żelem super strong ;P

Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 stycznia 2010 22:36 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

keval

Wysłana - 26 stycznia 2010 22:36    Edytuj Cytuj
Ważne jest dobre cięcie, bo z gestych włosów taki irokez nie wyjdzie, z tego co widze tył nie jest ciety na irokeza tylko jest poprostu dłuższy. A żelem trudno bedzie taki efekt uzyskać, bo tutaj zelu nie widać, raczej wyjdzie jak zrobisz cos takiego: klejem do włosów, dobrą gumą, albo lakierem poprostu.
Mimo wszystko takie fryzurki łatew do zrobienia samemu nie sa, ale nie są tez niewykonalne.
Znawca -

Raptor1988

Wysłana - 31 stycznia 2010 22:09    Edytuj Cytuj
hmm nie jest trudno sie tak uczesac nie jest to jakas karnawalowa fryzura poprostu gora 4 poki 3(chodzi mi o nasadki do maszynki do wlosow) mowi sie fryzjerce poprosze na irokeza albo najlepiej z fotka po wizycje najlepiej polecam do takich naturalnie wygladajacych wlosow Paste czy wosk ogolnie polecam Nivea for men REAL STYLE jest to pasta do wlosow jest chyba za okolo 15pln a uzywa sie tego bardzo malo starcza na dlugo ladnie pachnie i wlosy dobrze wygladaja nie sa sklejone tylko naturale. =)

Wielka Wiara Tłumi Lęk....

dawidowicz

Wysłana - 31 stycznia 2010 23:22    Edytuj Cytuj
pasta dobra do włosów, jak idziesz do fryzjera to tak jak koledzy radzą - z fotką i już.
a samo zaczesanie? mi zajmowało podobnego fryzu ułożenie max 5-10minut;) pozdrawiam;)

jak przechowywać jedzenie:
[http://www.sfd.pl/temat534173/]

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.