Witam, na treningach zauwazyłem ze jak wykonuje front kicki to zawsze mam takie strzelanie w biodrze jakby kosci sie o siebie ocieraly i zderzały i nie wiem jak temu zaradzic mam tak za kazdym razem. Nigdy nie miałem nic w tamtym miejscu złamane ani nic.
No nie boli, ale własnie tak denerwuje bo mam takie zachamowania przez to ze za chwile cos mi sie stanie ;p no ale skoro mowisz ze to nic powaznego to chyba nie mam sie czym martwic. Bo zauwazylem ze to samo strzelanie mam jak robie a6w podczas 5 cwiczenia ;p
1264627571000
adonis18
Wysłana - 27 stycznia 2010 23:18
mam identyczny problem. Nawiasem mowiac to przy prostych czasem ni z gruchy ni z pietruchy bark strzeli. Czytalem o takich ''stawowych problemach'' jest to uwarunkowane jakimis nieistotnymi rzeczami. Podobno dopóki nie sprawia bólu nie ma sie tym co zamartwiac. Ja ''strzelam'' z roznych czesci ciala (zwlaszca z kolan). Nawet bylem u lekarza i zostalem ziebany ,ze przychodze z pierdołami i zebym sie nie martwil bo to w bardzo duzo lidzi ma i nie jest to problem.
1264630728000
Mordarca
Wysłana - 27 stycznia 2010 23:31
Dieta dbajcie o stawy maż stawowa ma złą gęstośc przez to występuja trzeszczenia :)
Mordarca bardzo bym prosil o rozwiniecie tematu. Nie prosze o jakies cuda niewidy. Rzuc pare elementarnych zasad.
1264634681000
Technikk
Wysłana - 28 stycznia 2010 11:52
Tez mialem taki problem a z czasem minął.
1264675970000
kranquo
Wysłana - 28 stycznia 2010 19:36
nie wiem czy wam to pomoże, ale znajoma mi osoba miała podobny problem. Przy kopnięciach czul pewien przeskok w biodrze, tez go to denerwowało i poszedł do lekarza który stwierdził zespół strzelającego biodra o ile dobrze pamiętam. Nadal trenuje więc nie jest to chyba jakąś dolegliowscią przez którą musielibyście skończyć z treningami.
Zmieniony przez - kranquo w dniu 2010-01-28 19:38:42