Strzela ci przy zginaniu? jak powoli zginasz to boli i hrupie, a jak tak szybko to tylko tak strzela? jesli tak to ja tak wlasnie mialem, poszlem do lekarza cos mi tam przepisal jakms masc, nic mi to nie dalo, samo przeszlo po 2 latach Rada: Durzo strzelaj z kolana Pozdrawiam!
Odżywianie+Wytrwałość=Doskonałość
MORDÓJ ILE WLEZIE!
1073043494000
DrMartens
Wysłana - 02 stycznia 2004 14:02
macio nie boli mnie ale po zetem jest tak jak ty mowisz
Ja też tak mam, trenuję sztukę walki i akrobatykę i w zasadzie we wszystkich stawach mi strzela, czasami boleśnie to odczuwam. Gdy np. kucam, to za każdym razem odzywają się kolana (ale nie bolą). Czasem gdy prostuję rękę, to stawy łokciowe dają o sobie znać. Takie dziwne .
Koszulki z logo Capoeira - patrz w profilu lub kliknij WWW w profilu (obok avatarka).
1073052520000
DrMartens
Wysłana - 02 stycznia 2004 15:25
A czy sa na to jakies sposoby??Bo kupiłem Glucaminose z Olimpu sprobuje moze pomoze??
w kolanie, to chyba rzepka. mi tez strzela i o ile dobrze wiem, to chyba wina smarowania. jak sie myle, to prosze o poprawienie mojej wypowiedzi (to do specow)
Tak to bywa....- raz sie tonie, raz sie plywa
1073062832000
Haste
Wysłana - 02 stycznia 2004 18:03
powinny pomoc masci rozgrzewajace, np. fastum zel, albo lumbolin (ta druga jest na prawde baaaardzo mocna). bylem z tym u lekarza, ale powiedzial, ze lepiej jest przeswietlic. bylem dlatego, ze oprocz tego strzelania czasami bardzo mnie bola. wczesniej na 90% byla to wina szybkiego wzroastu, ale teraz prawie nie rosne, a nadal bola (z tym, ze duzo zadziej)
tak jak pisalem, raczej jest to wina rzepki w kolanie, ktora przeskakuje w chwili zginania kolana. dzieje sie tak, bo jest nie rowna i wlasnie na tych nierownosciach (uwypukleniach) strzela. wydaje mi sie, ze po czasie ona sie uformuje (chyba)
Tak to bywa....- raz sie tonie, raz sie plywa
1073080899000
Haste
Wysłana - 02 stycznia 2004 23:21
radzilbym sie zglosis do jakiegos lekarza (ortopedy, chirurga). jezeli nie chcesz isc do lekarza, to polecam dobry, ale drogi srodek, ktory stosuje sie po kontuzjach. kosztuje jakies 50zl. zapomnialem dodac jak sie nazywa chodzi o Arthryl. niestety dostepny jest na recepte, wiec i tak do lekarza musisz isc