Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Strongman wrocil na zla drogę..

Tomekk16

Wysłana - 18 lutego 2010 12:31    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

http://www.onet.tv/strongman-wrocil-na-zla-droge,6221100,1,klip.html#

osobiscie słabo kojarze jego sylwetke jako strongmena
no ale szkoda chłopa

Zmieniony przez - Tomekk16 w dniu 2010-02-18 12:31:16

Na co mnie stać w swoim życiu osiągnę
A czy przed Bogiem zdążę tego naprawdę nie wiem
Niejeden mówił martw się sam za siebie

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 lutego 2010 15:53 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

grabek777

Wysłana - 18 lutego 2010 15:53    Edytuj Cytuj
Wczoraj oglądałem to o 20.00 na TVN... Jeżeli to prawda to swoją osobą splamił dobre miano Polskiego Strong Man...
Znawca -

Poiuy20

Wysłana - 18 lutego 2010 17:22    Edytuj Cytuj
troche dystansu do tego co podaje tvn... kazda informacja ktora sie tam przetacza jest mocno podkoloryzowana

niezłomnyy

Wysłana - 19 lutego 2010 10:56    Edytuj Cytuj
no TVN koloryzuje to na pewno.. ale na bank ten gość wporządku nie jest i robi wszystkim koksą opinie bandytów...

Dybator

Wysłana - 19 lutego 2010 12:57    Edytuj Cytuj
to i Ja dorzucę swoje 3 grosze...
Ten zawodnik startował chyba w eliminacjach do Ecssis(Europejskie Centum sportów siłiowych i strongman ; przyp. red :P ) w 2006 roku w Łodzi.
Na pocieszenie :
podobno w Usa, jak ktos jest więskszy , w sensie zdybowany to też uważa sieze prowadzi "szemrane interesy"...

Przysiady=KoKS
"Dybuj, dybuj i się nie przedybuj,ale zdybuj"

Yussuf

Wysłana - 19 lutego 2010 13:12    Edytuj Cytuj
Ja napisze coś,ale swoimi słowami tylko zacytuje pewna wypowiedź z innego forum:

Kryspin przez swoją głupotę poszedł siedzieć.Zachciało mu się młodej kochanki,alkoholu prawdodpodobnie narkotyków(30godzin w hotelu bez wspomagania to niemożliwe) tudzież innych rzeczy...
Trochę jednak obiektywnie patrząc ta cała sprawa mi trochę śmierdzi i nie osądzałbym go do końca przedwcześnie.

Kobieta o której mowa pracowała w Night Clubie...
Spotykała się już nim wcześniej...
Pojechała z nim dobrowolnie do hotelu...

Dlaczego więc ją zgwałcił i przetrzymywał przez 30 godzin? Czy obrażenia typu obtarcia,podbięgnięcia krwawe mogły powstać w wyniku innej okoliczności np. takiej, że kobieta chciała zerwać znajomość z Kryspinem,a ten będąc w niej zakochany zareagował nerwowo i nie chciał jej wypuścić z pokoju stąd te ślady o których napisałem powyżej? Szarpali się....Może przetrzymywanie w hotelu miało właśnie to podłoże o którym napisałem,a Kryspin faktycznie odbył z nią stosunek na siłę lub też oddała mu się dobrowolnie? Jeśli oddałamu się dobrowolnie, dlaczego oskarżyła go o gwałt? Z zemsty?
Jest tu wiele pytań na które śledczy powinni odpowiedzieć i nie ma co ostatecznie przesądzać defintywnie o winie Kryspina. Sytuacja ta mogła wyglądać inaczej niż nam się wydaje.Łatwo komuś zniszczyć życie niesłusznym oskarżeniem,także trzeba poczekać na wynik śledztwa i obiektywizm prokuratora

Napewno moralna ocena Kryspina zasługuje na najwyższą nagannę,natomiast co do prawnej sam nie wiem,mam jakieś wątpliwości powyemitowaniu tego programu..

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Strongman wrocil na zla drogę..

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.