Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Stres Stres Stres... Cos pomoze?

Dee-Jay

Wysłana - 02 sierpnia 2007 10:55    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam problemy osobiste, do tego dochadza egzaminy na uczelni, nie moge nic jesc, po polowie kanapki nie moge dalej jesc, jestem glodny a mimo to ni ****a. sa jakies leki albo herbaty albo nie wiem co ktore cokolwiek zdzialaja? musze jesc...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 sierpnia 2007 11:40 
W większości przypadków polecamy:

Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 02 sierpnia 2007 11:40    Edytuj Cytuj
Może zdarzyć się tak, że zaczniesz przyjmować jakiś preparat na pobudzenie apatytu, będziesz "podwójnie" głodny, a mimo to nie będziesz mógł zjeść przez stres - a to będzie Cię dobijać podwójnie. I teraz rodzi się pytanie - czy lepiej łykać coś na stres, czy na łaknienie?

Może spróbuj posiłków o małej objętości a częściej. Coś co zawsze Ci wchodziło - nie suche kanapki. Spróbuj pić naturalny kefir, odżywkę.

doping & zdrowie
Ekspert -

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 02 sierpnia 2007 12:30    Edytuj Cytuj
do tego kup melisę i pij na noc, plus odstaw kawę i zacznij łykać magnez, witaminy i lecytynę

GET RICH OR DIE TRYING!

arturos57

Wysłana - 03 sierpnia 2007 06:50    Edytuj Cytuj
moze to zabrzmi głupio ale polecam zwalenie konia,np rano i wieczorem,doskonale rozladowuje stres,,i jest nieszkodliwe,wytrysk dziala jak psychotrop na krotka chwile,a te ziolka to mozesz se wsadzic bo to bajer,ew. proponuje jeszcz z naturalnych sposobow dlugi trening aerobowy, a potem zjedzenie duzo weglowodanow szczegolnie slodyczy,wyrzut serotoniny gwarantowany,ale polacz to z wytryskiem , im czesciej tym lepiej,,doprowadz sie do extremalnego zmeczenia,jak to mowia czlowiek zmeczony nie ma sily sie stresowac juz...

King89

Wysłana - 05 sierpnia 2007 16:17    Edytuj Cytuj
arturos57

ty masz coś z psychą?

MELISA JEST OK!

--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
[http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html]

"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."

Dee-Jay

Wysłana - 05 sierpnia 2007 19:01    Edytuj Cytuj
krzykacz: z laknieniem nie mam problemow zadnych, wiec citropepsiny odpadaja, ja che cos na stres, kawy nie pijam. Tylko ze jutro zaczynam odblok i nei wiem czy to sie nie kloci z niczym, albo czy to mi cos nie pomoze...

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 05 sierpnia 2007 19:07    Edytuj Cytuj
Wybierz się do apteki i poproś o dobór odpowiedniego preparatu na uspokojenie - najlepiej ziołowy. Z tym, że środek może się długo wkręcać, a działanie może być nieco inne jak to sobie wyobrażasz. A stosowanie środków typowo farmakologicznych raczej mija się z celem.

Może się również pojawić ogólne zamulenie.

doping & zdrowie
Ekspert -

ogry

Wysłana - 07 sierpnia 2007 02:26    Edytuj Cytuj
pobiegaj sobie,idz na basen,na impreske..
napewno siedzac w domu sie nie odsstresujesz..
osobiscie jak mam mozliwosc przed zal i exam ide na trening i naprawde pomaga.oczywiscie normalnie tez cwicze hehe.
leki i inne wynalazki hmm...
polecam wysilek fizczny w roznej formie :):D:P
zapomnialbym basenik,sauna mile towarzystwo.
zapomniec o tym wszytkim co sie dzieje chocby na chwile..

kradam

Wysłana - 07 sierpnia 2007 09:26    Edytuj Cytuj
Trening autogenny Schultza i relaksacja progresywna Jacobsona.
Tyle, że najpierw się trzeba nauczyć, zwłaszcza tej pierwszej metody.
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Stres Stres Stres... Cos pomoze?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.