Temat został odczytany 853 razy
słowa kluczowe: strata  formy 
Autor

Strata Formy ?

jabol123

Wysłana - 28 sierpnia 2010 01:03    Edytuj Cytuj
Czesc nie wiem czy temat jest umieszczony w dobrym dziele ale chcialem zapytac jak biegam juz 2 lata od wrzesnia ide do klubu biegalem caly lipiec to co mi trener kazal no ale juz w sierpniu poszedlem do pracy (BUDOWA) pracowalem caly miesiac biegalem sobie ostatnio i cos czuje ze moja kondycja bardzo mocno spadla czy da sie odzyskac stara forme w jakim czasie no i drugie pytanie czy praca na tej budowie cos mogla mi dac w bieganiu nie wiem jakies wzmocnienie czy cos

PS : Sorka za bledy ale spac mi sie i tak szybko napisalem ten temat przed snem Dobranoc :) Prosze o szybko odp beda sogi
Pozdrawiam

SFD
188.33.97.*

Wysłana - 28 sierpnia 2010 09:43    Edytuj Cytuj
wróci mniej więcej tak samo szybko jak spadła

budowa raczej nic nie dała pod kątem biegania.. biegacze nie robią sobie okresowo mezocykli treningowych na budowach

Damian1313

Wysłana - 28 sierpnia 2010 13:36    Edytuj Cytuj
j.w wruci szybko ale raczej praca nic nie dala ... efekty pracy masz chyba tylko w portfelu

Daj sog'a jak pomoglem:)

a.m.

Wysłana - 31 sierpnia 2010 20:44    Edytuj Cytuj
jabol - kwestia zmaczenia materialu.
Jesli poszedles na budowe gdzie sie pracuje, a nie ciagnie z flachy caly dzien, to najzwyczajniej w swiecie dostarczasz sobie bodzcow, ktore przyczyniaja sie do tego, ze wyczerpujesz zapasy energii. Jak je wyczerpiesz w robocie, to nie ma sie co dziwic, ze potem juz nie ma sily na bieganie.
Kwestia tego, ze musisz sobie ustalic jakis minimalny czas, ktory poswiecasz na regenracje. Do tego warto byloby sie zastanowic nad tym co jesz.
Jak to wszystko sobie jakos zbilansujesz to powinno byc ok.
Ale nie licz na to, ze tak samo bedzie Ci sie trenowalo po dniu roboty, co po dniu lezakowania:)

Arm_of_God

Wysłana - 06 września 2010 10:28    Edytuj Cytuj
Wiem jak praca na budowie meczy nogi, najlepiej biegać w dni wolne od pracy.

Pozdro

Z każdym Dniem bliżej Celu

rolnicy

Wysłana - 18 października 2010 21:24    Edytuj Cytuj
Nogi Ci Moglo Wzmocnic ; ) Wkonicu Ja Tak Uwazam ; )

Pozdro!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.