Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Przytrafiła mi sie przykra sprawa po tym syfie z ALCHEMI w***ałem w bark sobie z koleszką po 1cm w poniedziałek i goraczka odrazu ale myslałem ze przejdzie a w piatek już robiłem domowe odbarczanie ściągnołem 3cm ale czułem że jeszcze cos jest.Umóiwłem sie odrazu ze znajomym lekarzem i u niego w gabicenie wiekszym sprzentem ściagnoł jeszcze 6-7cm przepisła antybiotyk i powiedizł że jak prze 5 dni nie przejdzie bedzie trzba ciąc!!!****a a najgorsze jest to że że bilismy co 3 dni i myslelismy ze to przejściowe i natepny cent poszedł w poslady ****A LIPA NA MAXA Wkleje foty dla przestrogi uwaga na ten syf seria z czerwonymi kapslami
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1243115765000
oxanapolon
Wysłana - 23 maja 2009 23:56
Zdjecie sprzetu
1243115799000
nolvadex40
Wysłana - 24 maja 2009 00:06
Znawca -
1243116394000
Fawkes
Wysłana - 24 maja 2009 00:07
ile to osób przestrzegało przed winsami ug... nie tykam takowych...
masa nałogiem życie zabawą a koxy podstawą
Znawca -
1243116448000
Mocny275
Wysłana - 24 maja 2009 00:11
znam osobe co jakos bije desme w bark i jest wszystko ok, a po ug winach jakies chooye sie robia.
a ja mowilem zawsze ze alchemia to gowno nie warte uwagi. masakra
OFF... :( **EKSPERT** W DZIALE DOPING
Ekspert -
1243122925000
Tomasik
Wysłana - 24 maja 2009 02:24
dobrze ze szybko zareagowałes.wina ug bym sie juz nie łapał.
dobra przestroga
jeszcze 10 sogów i bede specjalistą
Znawca -
1243124661000
Scorpio93
Wysłana - 24 maja 2009 06:28
Zayyebisty start polsko-"tajskiej" kompanii Wyglada ****a fatalnie...kiedy sie ludzie w koncu nauczycie, jeszcze troche i bede po atomicu tez takie zdjecia, kwestia czasu. Alchemie, atomy, wszelkiej masci gowniane ug bym tylko w kiblu spuscil, ale wazne ze wiekszosci nic sie nie dzieje, a jak na ciebie trafi? Coz - rosyjska ruletka, pkp - pieknie kvrwa pieknie, gratuluje.