Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Stosowanie HMB tylko w dni treningowe

89slaby

Wysłana - 11 grudnia 2006 00:27    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Czy jest sens stosowania HMB ale tylko w dni treningowe ? Wyczytałem, że HMB działa (daje efekty) przy wysiłku.. to może w dni nie treningowe nie stosować wogóle..

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 grudnia 2006 00:35 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kulak444

Wysłana - 11 grudnia 2006 00:35    Edytuj Cytuj
Szczerze mówiąc, według mnie branie HMB wogóle nie ma sensu...Ja osobiście dawkowałem je zgodnie z zaleceniami (i w dni treningowe i nie) i nie odczułem żadnych efektów. Może trzeba ten suplement stosowac w bardzo długim okresie czasu, by zauważyc jego działanie, ale dla mnie to strata kasy. Za taką cenę można miec co innego, znacznie lepszego.

Ja radziłbym Ci brac HMB także w dni nietreningowe (to tylko 2 kaps. dziennie), albo wogóle zrezygnowac z jego brania (ale to tak na pryszłośc ).

89slaby

Wysłana - 11 grudnia 2006 10:17    Edytuj Cytuj
No właśnie wiele osób mi tak doradza "nie bierz HMB" ...
Więdz co moge zastosować jak właśnie kończe cykl na krecie :) ..

SD-Camel

Wysłana - 11 grudnia 2006 11:34    Edytuj Cytuj
2 kaps HMB ? Nawet MC Olimpa to zamalo...
W jakim celu chcesz uzyc tego HMB ?

-
Znawca -

ama_tor

Wysłana - 11 grudnia 2006 12:31    Edytuj  Cytuj
jesli chodzi o widoczne efekty to hmb nie daje zadnych z wysilkiem czy bez wysilku bez roznicy

Czuwa nad Tobą Bóg
Nie wszyscy Cie w dupe kopną
są ludzie bez nóg
Znawca -

kulak444

Wysłana - 11 grudnia 2006 12:36    Edytuj Cytuj
SD-Camel, chodziło mi oczywiście o 2 kaps. w dni NIETRENINGOWE (co zresztą wyraźnie napisałem), w treningowe więcej (4? Już nie pamiętam...). Zamiast HMB poleciłbym BCAA (jako antykatabolik) i Thermo Extreme...z Olimpu (na spalenie/zapobieganie nadmiernemu przyrostowi tkanki tłuszczowej). Co prawda taki zestaw będzie kosztował 2x więcej, niż HMB, ale efekt powinien byc znacznie lepszy ;)
Pozdro.

SD-Camel

Wysłana - 11 grudnia 2006 20:01    Edytuj Cytuj
HMB 4g w nietreningowe i treningowe. HMB jako antykatabolik jak najbardziej dobre.

-
Znawca -

89slaby

Wysłana - 11 grudnia 2006 22:02    Edytuj Cytuj
BCAA jest sens brać jeżeli mam dobrom diete.. Chciałbym coś brać na przemian z kreatynom, niedługo kończy mi sie "sesja" kreatyny i zależy mi bardzo na podniesieniu jak najbardziej siły w jak najkrótszym czasie.. (nie interesuje mnie doping). Prosze coś mi doradzić

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Stosowanie HMB tylko w dni treningowe

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.