Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Czy zauważyliście może , że po omce pogorszyły się wasze oceny?? Spotkałem się z osobą, która stosowała omnadren 250 (w normalnych dawkach) i jej wyniki w szkole się pogorszyły, wiem, że oceny mogą sie pogorszyć przez wiele innych powodów, lecz osoba ta twierdzi że ma większe problemy z nauką właśnie przez omke. Co wy na to?
u mnie jest dokladnie odwrotnie jak płynie testosteron to łatwiej jest osiągnąc stawiane sobie cele
Steroids adwenture in progress.
Znawca -
1192900766000
krzykacz KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 20 października 2007 19:25
Stajesz się nadpobudliwy, nie możesz zebrać myśli, a to przedkłada się na notowane wyniki w szkole.
doping & zdrowie
Ekspert -
1192901149000
Juniorr
Wysłana - 20 października 2007 19:44
j/w plus wysokie cisnienie rozwalajace glowe
Znawca -
1192902289000
-cortez-
Wysłana - 20 października 2007 19:53
może kolega jest naturalnie tępy...tyle że teraz ma na co zwalić
eat and train, eat and train and never be the same again =D
Znawca -
1192902798000
Juniorr
Wysłana - 20 października 2007 19:57
Trol mozliwe jednak w moim odczuciu roznica ogromna w nauce bedac na cyklu a nie biorac nic
Znawca -
1192903077000
oride16
Wysłana - 20 października 2007 20:02
Hihi jak sie nie uczysz tylko myslisz o przyrostach i siłowni to pewnie, ze bedziesz miał sałbe oceny. :). HEHE ciekawe co ma testosteron do celów zyciowych :0. CHyba celów wyłacznie masowych. :D:D
Cóż Mam Napisać, Że Jestem Bardzo Silny, Nie Dopiero Do Tego Dążę.....
1192903323000
Snoopy87
Wysłana - 20 października 2007 20:05
pewnie za duzo sie w lustrze przyglada po tej omce i nie ma czasu na nauke
1192903526000
Yaaraass
Wysłana - 20 października 2007 20:08
ja uczylem sie na bani do matury ktora tez pisalem bedac ON i wszystko bylo dobrze nie zauwazylem roznicy w nauce bo nigdy mi sie uczyc nie chcialo
"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie" [ON]
Specjalista -
1192903703000
dariusz189
Wysłana - 20 października 2007 20:10
Barnie saa nie wpływa na wyniki w naucę
Ekspert -
1192903826000
-cortez-
Wysłana - 20 października 2007 21:23
HA ! mylicie sie kiedyś e0r rzucił taką złota myśl podparta nauką...testosteron zabija komórki dzięki czemu człowiek staje sie coraz głupszy...ale metoda na to jest ciągła nauka ale tutaj główną role odgrywa chęc do nauki czy ktoś ma dryg do tego żeby to pojąć czy tylko udaje ze chce sie czegoś nauczyć druga sprawa to kolega brał ome w wieku szkolnym nie wiem na jakim etapie ale to tez duzo tłumaczy
eat and train, eat and train and never be the same again =D