Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Sterczace cycki ,straszny problem!

pawel429

Wysłana - 20 listopada 2009 23:56    Edytuj  Cytuj
No musze jeszcze pomyslec nad jakims treningiem na tkanke tluszczowa mam zamiar zakupic takze jedno z tych dwoch :
-Scorch v3
-Dyma Dymatize
Co uwazacie o tych spalaczach ? A co do treningu na spalanie to bieganie odpada ze wzgledu palenia papierosow o czym zapomnialem wspomniec ;p i chcialem sie zapytac jakie produkty przyspieszaja metabolizm tzn. czego mam duzo jesc zeby jak najszybciej przysfajac produkt i go wydalac? A jesli chodzi o fajki to narazie ich nie rzucę bo tak naprawde dzieki nim utrzymuje wage od roku gdy chce mi sie jesc ide zapalic i przyspiesza mi to wlasnie metabolizm..

eR.

BrAVuz

Wysłana - 21 listopada 2009 08:08    Edytuj Cytuj
w treningu B daj łydki na koniec i brzuch na koniec. no i jedno cwiczenie na barki w zupelnosci wystarczy.
w A daj ceiczenie na biceps jako przedostatnie. no i 3 serie na wszystko (2 na biceps i triceps) w zupelnosci wystarcza.

dyma burn jest calkiem spoko :)
we wrzesniu rzucilem palenie i od tego czasu dzieki diecie i cwiczeniom schudlem ok. 9 kg. wiec powatpiewam, zeby palenie utrzymywalo odpowiednia wage. wystarczy miec jakis cel i chciec go osiagnac.

jedz duzo warzyw, szczegolnie duzo tych zielonych.

ficocs

Wysłana - 22 listopada 2009 09:53    Edytuj Cytuj
słuchaj przeczytałem cały Twój problem i widze ze u Ciebie nie tak naprawde chęci zgubienia tych cycków..chcesz zgubić ale nie chcesz stosowac dobrej diety i ćwiczeń aerobowych bo palisz fajki?? ja rzuciłem fajki po 6 latach palenia, przywaliłem 8 kg. a teraz przez ok 4 mieisiące zgubiłem te 8 kg. Fajki nie podtrzymują Ci wagi , tylko niszczysz sobie żołądek paląc peta zamiast jesc np.sniadania..nie mów ze nie masz czasu. trening siłowy masz juz w miare ułożony teraz ustal sobie 3 razy w tygodniu bieg po 40 minut o średniej intensywnosci i do roboty bo pisaniem na forum cyca nie zgubisz..dieta , siłownia i aeroby!!!! polecam program VITALMAX na dobranie diety.

pawel429

Wysłana - 22 listopada 2009 21:52    Edytuj Cytuj
Nie wcale nie mam zamiaru odwlekac aeorobow a z jedzeniem juz tez sobie postanowilem..A wiec juz zamowilem dyma burn od przyszlego tygodnia ide na silownie..aeroby jeszcze nie wiem jakie moze narazie tylko rower lub bieznia na silowni z tym zobacze ale napewno bede czyms spalal tkanke, a z jedzeniem tutaj jeden z panow bardzo mi pomogl tym czego nie moge jesc..tzn. bd jadl 2 posilki dziennie 1 rano drugi przed silownia a po silowni pil do konca dnia tylko wode niegazowana to jest raz tylko potrafie w taki sposob to ograniczyc.. Rano jakis chleb razowy do tego jakas wedlina + pomidor a obiad kasza + mieso gotowane i jakies warzywa takze mam zamiar sie brac za siebie..i bede pisal na forum co 2 tygodnie co i jak u mnie jak zauwaze jakies efekty wrzuce zdjecia ;) przed pojsciem na silke napisze jeszcze raz trening co jem czego nie jem zeby ktos jeszcze raz to sprawdzil. Dzieki jeszcze raz z gory wszystkim za pomoc zagladajcie tu co jakis czas ;)

eR.

Mumin222

Wysłana - 23 listopada 2009 00:20    Edytuj Cytuj
przy 2 posilkach dziennie zapomnij o efektach.przy takim podejsciu nic sie nie zmieni na lepsze niestety.

bolek1970

Wysłana - 23 listopada 2009 06:46    Edytuj Cytuj
Jedzac dwa posilki dziennie powiekszysz tylko swoj problem.
To najlepszy sposob na stanie sie "chudym grubasem", z wiszacymi cycami i wiszaca skora na brzuchu.
No i jak panienka z Brava, bedziesz sie juz musial potem cale zycie odchudzac....

Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2009-11-23 06:47:25
Specjalista -

pawel429

Wysłana - 07 lutego 2010 01:14    Edytuj Cytuj
Witam ponownie :)
Byłem u lekarza mialem badania w szpitalu wszystkie oprocz moczu ktory raczej tu nie jest potrzebny ;p Wszystkie wykazaly ze zadnej ginekomasti itp nic nie mam..oprocz tluszczu. Ćwicze juz 6 tygodni na jednym treningu wiec czas go zmienic :
A - 1 dzien.
- Wyciskanie na poziomej 3,4x10-12
- podciaganie na drazku 3xmax
- martwy ciag: nie dalem rady mialem straszne zakwasy po nim i nie udolnie go robilem trener probowal mi to jakos wytlumaczyc ale to zbytnio mi nie szlo wiec zastapilem to wioslowaniem i unoszeniem tlowia.
- uginanie nog w lezeniu 3,4x10-12
- sztanga waskim chwytem biceps 3x10-12
- wyciskanie sztangi sprzed glowy 3x10-12
- biceps 3x12
- Pompki na poręczach 3,4x10-12
B-2 dzien.
- wyciskanie na plecy za glowe 3x10-12
- wisolowanie sztanga 4x10-12
- wyciskanie sztangielek na plaskiej 3,4x10-12
- wyciskanie sztangielek siedzac 3,4x10-12
- biceps sztangielek na przemian 3x12
- triceps 3x12
- brzuch 4x10-12
- lydki 4x10-12
DO TEGO CALEGO TRENINGU AEROB tzn. Power bike - zajecia na rowerach stacjonarno - wyczynowych gdzie przez cala godzine jedziemy i spalamy w tym czasie jak najwiecej tluszczu dzieki wave,press zmiana pozycji rak i jazda u gory.Chodze na te zajecia roznie czasami przed treningiem silowym lub w dzien odpoczynku.. :) Prosilbym o pomoc jak zmienic trening jesli bedzie potrzeba moge wstawic zdjecia klatki i brzucha.Chcialem jeszcze dodac ze biore spalacz tluszczu OLIMP THERMO SPEED i pije bialko po treningu INCO ACTIVE PRO 80.
Dzieki, pozdrawiam! Prosze o pomoc.

Zmieniony przez - pawel429 w dniu 2010-02-07 01:16:55

eR.

bolek1970

Wysłana - 07 lutego 2010 10:41    Edytuj Cytuj
Opisz swoje odzywianie na dzien dzisiejszy.
Waga, wzrost, ile kg zrzuciles do tej pory...
Specjalista -

pawel429

Wysłana - 07 lutego 2010 20:09    Edytuj Cytuj
Nie zrzucilem nic raczej odwrotnie przytylem 5kg..waze 99 kg ale widze ze brzuch nogi i cycki wszystko spada co do odzywiania..WZROST - 185 cm.
RANO:
Jajka gotowane lub platki owsiane na wodzie
Podwieczorek:
jablko, czasami banan
Obiad:
ryz i mieso gotowane przewaznie byl to kurczak
Kolacja :
jogurt naturalny bez weglowodanow + pieczywo chrupkie.
Czasami ten jadlospis sie roznil nie raz na obiad brokuly + pomidor i jajko ale ogolnie jadlem to i juz mam tego dosc :p
Trening mam zamiar zmienic i cos wykombinowac z jedzeniem poniewaz mam go dosc a trening nie daje juz takich efektow jak na poczatku..
Pozdrawiam!

Zmieniony przez - pawel429 w dniu 2010-02-07 20:10:19

eR.

bolek1970

Wysłana - 07 lutego 2010 22:33    Edytuj Cytuj
Nie wiem, jak pomoc
odzywiasz sie tragincznie...
Dopuki tego nie ogarniesz, cyce beda...
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 6 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sterczace cycki ,straszny problem!

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.