Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Sterczace cycki ,straszny problem!

Mumin222

Wysłana - 10 listopada 2009 13:45    Edytuj  Cytuj
kolego ty sie wez za czytanie bo z takim zlosliwym brakiem wiedzy to nawet przy pomocy calego forum sobie nie poradzisz.
a z cycami to mysle ze nie masz gino a lipo chyba ze wyczuwasz pod sutami twarde kulki.
z tym brzuchem tez piszesz brednie.ludzie chudna po 50 kg i skora im sie dopasowuje z czasem wiec lekarze tu zbedni.potrzeba calkowitej zmiany stylu zycia diety i treningu.

pawel429

Wysłana - 11 listopada 2009 10:41    Edytuj Cytuj
Kolego ten brzuch to jeden wielki celulit pomimo to ze pod nim mam miesnie jak napne..to moge sobie zrobic z niego na podobe taki jezyk jak w "Click i robisz co chcesz" nie wiem czy ogladales ale tak jest..mozliwe ze masz racje nie wiem, ale watpie ze cos sie z tym da zrobic oprocz wyciecia tej skory i spalenia reszty tkanki tluszczowej..

eR.

Mumin222

Wysłana - 11 listopada 2009 12:51    Edytuj Cytuj
zejdz w pasie do 80 i zobaczymy czy nadal bedzie skora wisiala.
dla mnie normalnie usprawiedliwiasz swoje lenistwo.wez sie do roboty solidnie i z glowa a jak za rok nie bedzie poprawy to pomyslisz o lekarzach. mlody jestes masz czas.skora w twoim wieku ma niesamowite mozliwosci dostosowywania sie do ciala.

Ritual

Wysłana - 11 listopada 2009 15:17    Edytuj Cytuj
Niestety nie masz racji Mumin, mowisz z doswiadczenia wlasnego? Jak tak to jestes szczesciarzem.

Do autora: jak nie chcesz isc pod noz zbadaj prolaktyne - pewnie masz w gornych granicach normy, jak z potencja? Bromergon w dawce 1/4 tabsa wyraznie pomaga na twoja przypadlosc, ale stosowanie tylko dla takiego efektu kosmetycznego nie ma sensu (bo nie jest trwale rozwiazanie, wroci jak odstawisz)

Mumin222

Wysłana - 11 listopada 2009 15:26    Edytuj Cytuj
wyzej pisalem o pasie.
co do sutkow to jezeli jest gino czyli twarda gruda pod sutem to ciezko cokolwiek zrobic w gre wchodzi tylko skalpel a jezeli nie ma grudow czyli nie ma gino tylko jest lipomastia to treningiem i spaleniem tluszczu mozna znacznie a napewno zadowalajaco sprawe poprawic.

Ritual

Wysłana - 11 listopada 2009 15:45    Edytuj Cytuj
Z pasem tez nie jest tak - prosta sprawa: przejrzyj galerie osob, ktore zrzucily sporo kg - dlaczego dominujaca wiekszosc zdjec to foty strzelane 'z boku', a nie centralnie od frontu, z opuszczonymi ramionami? Przy duzej nadwadze 'wor' skory zazwyczaj ('zazwyczaj' bo pewnie sa wyjatki, ze udaje im sie to zwalczyc) zostaje, szczegolnie nad podbrzuszem.

Mumin222

Wysłana - 11 listopada 2009 15:51    Edytuj Cytuj
zgadza sie ale w przypadku mocno otylych osob.kolega wazy 97 a nie 150 kg i ma 185 wzrostu wiec nie moze byc bardzo otyly.spokojnie dieta i trening wystarcza i to jeszcze w takim wieku.nikt nie mowi ze bedzie latwo i szybko.ale w przeciagu roku spokojnie da sie zgubic 10 kg(mysle ze wiecej nie potrzeba) i zdecydowanie poprawic napiecie skory.trzeba tylko chciec i sprobowac a nie szukac wytumaczenia swojego lenistwa.
jak po roku ciezkiej pracy nie bedzie efektow to oczywiste jest ze pozostaje lekarz.

pawel429

Wysłana - 12 listopada 2009 19:56    Edytuj Cytuj
wazylem 127 kg przy wzroscie 178 i wieku 15,5 i potem w nie caly rok zszedlem do 90 paru kg i teraz aktualnie waze tyle ;) dlatego mam tyle skory..ale kit z brzuchem mi chodzi o cycki brzuch nie najgorzej to wyglada przynajmniej mi nie przeszkadza tak bardzo jak cycki

eR.

bolek1970

Wysłana - 12 listopada 2009 20:45    Edytuj Cytuj
Schudniecie samo, to niestety nie wszystko...
Warto schdnac madrze, zmienic nawyki zywieniowe itd
Jak ja mialem 18 lat, to tez schudlem 18 kg w 2 miesiace, ale nie bylo wtedy chipsow, mcdonaldow i coca/coli...
Jedzenie byle moze malo urozmicone, ale zdrowsze...
Specjalista -

pawel429

Wysłana - 18 listopada 2009 00:09    Edytuj Cytuj
A wiec przemyslalem to i nie jestem w stanie teraz miec diety chodze do szkoly i nie bede wstanie jej utrzymac wiec po co mam pisac diete i glupoty pisac chce prosic was o trening na te suty jesli ktos moze bez zbednego problemu napisac mi porzadny trening i wsio :)

eR.

Odpowiedzi jest na 6 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sterczace cycki ,straszny problem!

Strony:  pierwsza  1  2  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.