logo
zamknij zamknij

Stek z rostbefu wołowego by KP_S

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 913

0 5 0
napisał(a)
Malinowa SZEFOWA KUCHNI Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2296 Napisanych postów 20234 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 85560
Stek z rostbefu wołowego by KP_S





Składniki:

- stek z rostbefu
- pieprz ziołowy i czarny
- masło klarowane


Przygotowanie:

1. Mięso przyprawić pieprzem ziołowym oraz czarnym.
2. Smażyć na maśle klarowanym po ok. 2 minuty z każdej strony.
3. Po zdjęciu z patelni zawinąć w folię aluminiową i pozostawić na 5 min.
4. Solić na talerzu



Wartości:

298,0 kcal
B: 43,0 g'
W: 0,0 g
T: 14,0 g
1

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
knur____
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 181 Wiek 32 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4783
prawdziwy stek robi się na ogniu, sam czarny pieprz i sól w zupełności wystarczają
napisał(a)
Malinowa SZEFOWA KUCHNI Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2296 Napisanych postów 20234 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 85560
Każdy robi tak jak lubi Zapewne przepisów na najsmaczniejszy stek jest tysiące .
1

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

napisał(a)
K_PS
Ekspert
Szacuny 3981 Napisanych postów 34870 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 253187
Dorzucam jeszcze kilka fot













2

„bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy”

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WIE DIE."

napisał(a)
dudee
Ekspert
Szacuny 1236 Napisanych postów 24103 Wiek 23 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 335507
Solidnie.

Dietetyk - konsultacje dietetyczne (kontakt tylko prywatnie)

napisał(a)
Malinowa SZEFOWA KUCHNI Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2296 Napisanych postów 20234 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 85560
Porządna porcja stejków

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

napisał(a)
missInvincible
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1312 Napisanych postów 4308 Wiek 25 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 110773
achh co jeden to piékniejszy

""Doubt is enemy number one of progression"

Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

napisał(a)
K_PS
Ekspert
Szacuny 3981 Napisanych postów 34870 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 253187

„bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy”

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WIE DIE."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Brownie z batatów by Ulaulka

Następny temat

Białkowy MILKYWAY

Mit zdrowego błonnika

3 mity na temat gainera

Markus Rühl wziął ślub!

Błędy początkującego: redukcja bez końca

Katarzyna Skrzypiec - ocena sylwetki

Justyna Zięcina - ocena sylwetki

Jakub Mauricz ożenił się!

Bogdan Nowakowski – ocena sylwetki