Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 733 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
Stanazol + Propionat - dylematy 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: stanazol propionat dylematy
Autor "Stanazol + Propionat - dylematy"   

Harold
 Wysłana - 2 sierpień 2006 13:37        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Z chęcią posłucham Waszych rad i opini na temat mojego małego cyklu. Myslę teraz o lekkiej wycince.

1-6 Prop 100 mg E2D
1-6 Stanazol EC 50 mg E2D

Mam też jeszcze 90 tabsów x 5 mg bardzo fajnego winka w tabsach Genepharmu i się zastanawiam czy nie dodać go powiedzmy 20 mg ED w 7 i 8 tygodniu ? Chcialbym jak najłagodniej zejść z cyklu ponieważ miałem ostanio problemy w estrogenami po cyklu w sensie zaatakował mnie lekko ten cham Dżinomen.
Zastanwiam się też co byłoby lepszym rozwiązniem w parktyce - 25 mg Provironu Ed czy 10 mg nolvy ED w czasie całego cyklu w celu okiełznania estro.
Wdzięczyn będe za wszelkie opinie
Pozdrawiam

przyznaj SOG'a znawcy

salix
 Wysłana - 2 sierpień 2006 13:54      [zgłoszenie]

10mg nolvy przez cykl ok,to winko w tabsach zostawil bym sobie na nastepny cykl

DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!

przyznaj SOG'a znawcy

leonstar
 Wysłana - 2 sierpień 2006 14:41      [zgłoszenie]

w takim cyklu bym nawet nolvę odstawił, cynk i zielona herbata litrami i powinno być si

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !

LeonCountryChopper

przyznaj SOG'a ekspertowi

Harold
 Wysłana - 2 sierpień 2006 14:53      [zgłoszenie]

Widzisz Leon - nigdy do tej pory nie miałem problemów z gino i nie musiałem szamac nolvy. Wiosną zrobiłęm sobie lajtowy cykl z samego propa 6 tygodni 100 mg E2D i po cyklu leciutko wybił mi się guzek który teraz juz prawie zaniknął. Lata lecą i powiem szczerze ,że wolę się dobzre zabezpieczyć niż rozglądać się za cyckonoszami
Mimo wsyzstko dzięki za radę.

przyznaj SOG'a znawcy

e0r
 Wysłana - 2 sierpień 2006 15:48      [zgłoszenie]

Ja bym wybrał Proviron 25-50mg ed, bo jest mniej szkodliwy niż Nolva, a poza tym androgeny roxx!

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]

GREGOR_ian
SECOND
 Wysłana - 2 sierpień 2006 17:19      [zgłoszenie]

ja tez bym dodal prowiron w takiej dawce chyba bardziej 50 niz 25.

I AM SECOND, GOD 1st.

Harold
 Wysłana - 3 sierpień 2006 09:09      [zgłoszenie]

Dzięki wszystkim Sogi poszły - niestety dla Gregora i Leona już tylko duchowe.

przyznaj SOG'a znawcy

Dj_Smalec
 Wysłana - 3 sierpień 2006 09:37      [zgłoszenie]

Leon możesz wkleic jakies info co do tej zastosowania tej zielonej herbaty?

[http://www.youtube.com/watch?v=jPRM62L4RYU&feature=channel_page]

leonstar
 Wysłana - 3 sierpień 2006 09:48      [zgłoszenie]

[http://www.resmedica.pl/zdart10999.html]
[samozdrowie.interia.pl/zdrowie/profilaktyka/news?inf=536015]
[http://www.sfd.pl/temat19525/]

;)

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !

LeonCountryChopper

e0r
 Wysłana - 3 sierpień 2006 09:54      [zgłoszenie]

Hehe jaki Leon

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]

Uriel
 Wysłana - 3 sierpień 2006 11:28       [zgłoszenie]

Dobry Gieniek nie jest zły, rozroznia mezczyzn od chlopcow.

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't fucking bother.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Stanazol + Propionat - dylematy

<< Susta czy prol / Co do mety? >>

Podobne: Testosterone Propionate - na pierwszy cykl | TESTOSTERON PROPIONAT | Testosterone propionate | Szybkie pytanie 1 cykl propionate 100 czy 50e2d??? | Rosyjski testosteron PROPIONAT | jakie efekty po stanazolol 10mg z organon argentina ,czy ktos stosował tego undera?

Warto przeczytać: enan deca odbl | judo wroclaw azs | kreatyna czy zawsze w tym samym czasie | 3d extreme | zdorwe tluszcze | co sie stanie jak niebede pil duzo wody na cyklu | 3 misiace | pompek brzuszków | dieta redukcyjna kobieta 70 kg | mark alvisi | cwiczenia na boczki na silowni | tu zadajemy pytania | boks mt | boks muai | box muai | pomuzcie z tym cyklem | xpand+cell pump vs storm+cell pump | storm+xpand | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL