Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Otóż jakiś czas temu zamawiałem stanazol z tajlandii taki z tygrysem był to vinaject75 mg. Chciałem kupić sobie to samo ponieważ byłem bardzo zadowolony z efektów ;) jednak już nie ma tego sklepu. Znalazłem 2 stronki zagraniczne lecz boję się zamawiać w ciemno. W związku z tym mam pytanie czy ktoś może zamawiał coś z poniższych stronek ? W sumie zastanawia mnie ta stronka http://www.thaiger-pharma-shop.com/product_info.php?currency=EUR&products_id=48&osCsid=913b335acb3f2ece1b2927fabb5e8d94 dlaczego jest to takie tanie ? a 2 stronka w-g mnie bardziej wiarygodna to http://www.anabolicsteroidcenter.com/product_info.php?products_id=224 Mam nadzieję że nie naruszyłem regulaminu ostatnio na sfd byłem jakiś czas temu ;P A i jeszcze jedno szukałem troszkę na sfd o stanazolu w Polsce i wiem, że nie dostanę tego w żadnej aptece. Jednak znalazłem post gdzie jeden z forumowiczów napisał że można dostać stanazol u wetererynarza, czy to prawda ? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam kierki