Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Stała suplementacja jabłczanem, ile g ?

luks__pl

Wysłana - 02 listopada 2006 07:09    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Chcę przejść na stałą suplementacje jabłczanem, mono coś średnio na mnie działa. Czy liczy się tak samo jak w przypadku mono 0,03g na kg ? Czy dla jabłczanu jest inny przelicznik. Na ile porcji dziennie to rozbić ?

Czy mogę do włączyć do tego co codziennie łykam ?
Czy będzie z czymś się gryzło ;) ?

6:00
1200mg tauryny
300mg vit C
1tab. Vigor
1200mg nootropil

13:00
300mg vit C
1tab. Vigor
1200mg nootropil

23:00
ZMA
300mg vit C

Godziny tak rozbite ze względu ma okres działania nootropilu (matura za 5 miesiecy i trzeba umysł przygotowac ;p )

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 listopada 2006 09:45 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

BPL-G

Wysłana - 02 listopada 2006 09:45    Edytuj Cytuj
tak 0,03 g/k.m.c. w jednej porcji

Ekspert -

maxus86

Wysłana - 02 listopada 2006 10:14    Edytuj Cytuj
Normalnie człowieku mnie rozbrajasz. Najpierw bierzesz mono i prawie 10kg mega massa xxl bez zadnych przygotowan do treningu i wysilku miesni. POszlo ci chyba z kilka kilo. Potem bierzesz mono jako stala suplementacje i co? Nic z tego nie masz. Teraz bierzesz sie za jabłczan. I gwarantuje ze duzo nie bedziesz z tego mial. Smiac mi sie z Ciebie chce. Moze odrazu polec do dzialu doping. A staz hmm o ile pamietam to juz bedzie z pol roku???????

luks__pl

Wysłana - 02 listopada 2006 16:07    Edytuj Cytuj
Jeśli będę chciał polecieć do działu doping to polecę, a dokładniej to juz poleciałem :]
Stałą suplementacje mono przerwałem bo dorwała mnie choroba i miałem przerwę od ćwiczeń, czy niewiele dała możliwe, ale nic nie spadło z tego co zdobyłem na wcześniejszej.
Teraz chce spróbować jak to będzie na jabłczanie jak skończę mały cykl na metce (80tab). Co do stażu wiem, że krótki. Nie wiem jaką ty masz prace, ale ja musze dbać o sylwetkę (na za dużo masy nie mogę sobie pozwolić, ale musze wyrównac do pewnego poziomu i zachowac go) wiec inne podjecie do tego mam. Póki młody jestem ;]

q77

Wysłana - 02 listopada 2006 16:11    Edytuj Cytuj
po co Ci ten nootropil?:D

luks__pl

Wysłana - 02 listopada 2006 16:21    Edytuj Cytuj
Z siłką ma niewiele wspólnego, chyba tylko to, że lekko pobudza ale człowiek też do szkoły chodzi i jakoś trzeba na lekcjach wysiedzieć i cos z nich zapamiętać ;)

"psychotropy z grupy neopsychortopowych lekow zwiekszajacych ukrwienie w obrebie kolo tetniczego mozgu Stosowany w leczeniu poudarowy urazow w okolicach czaszki i u dzieci z mioklonia Zwieksza koncentracje pobudza osrodki czuwania i pamici"

BPL-G

Wysłana - 02 listopada 2006 16:22    Edytuj Cytuj
przy takim stazu, i wieku meta to glupota

Ekspert -

luks__pl

Wysłana - 02 listopada 2006 16:34    Edytuj Cytuj
Wiem o tym i to dobrze, ale czasami są sytuacje, że trzeba i to na szybko cos poprawić...

tomzik

Wysłana - 02 listopada 2006 16:41    Edytuj Cytuj
luks robisz po szkole w windykacji?

luks__pl

Wysłana - 02 listopada 2006 16:49    Edytuj Cytuj
Nie no przyznam się :D ale się nie śmiac ;D
model ;d

maxus86

Wysłana - 02 listopada 2006 17:14    Edytuj Cytuj
dla mnie to glupota brac tyle i to przy takim stazu

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Stała suplementacja jabłczanem, ile g ?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.