Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Staż na silowni

Petryk88

Wysłana - 16 kwietnia 2009 12:16    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Trenowalem wioslarstwo przez okres 5 lat, w zime trenowalismy mase i sile, w lato wytrzymalosc, mase i sile juz rzadko, pozniej skonczylem i przez niecaly rok chodzilem sobie tylko rekreacyjnie na silownie, ergometr, nieraz pobiegac, raz - 2razy w tygodniu, nieraz raz na 2 tygodnie, nie moglem sie przyzwyczaic do bezczynnosci ;p, teraz zaczalem trenowac tylko silownie, i od poczatku praktycznie tylko mase, sama silownie trenuje 7 - 8 miesiecy, ale nie mialem od czasu wioslarstwa zadnej przerwy zeby siedziec w domu i nic nie robic.

Czy moj staz z czasow wioslarstwa przenosi sie jakos ten 7 miesieczny staz na samej silowni? Kiedy trenowalem, bralem tylko to co dawali mi w klubie - izotoniki, bcaa, gainery, kreatyne raz na jakis czas, i witaminki :)

"Kiedy umrę pochowajcie mnie na brzuchu, żeby każdy mógł pocałować mnie w d***..."

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 kwietnia 2009 13:25 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

QUEBLO

Wysłana - 16 kwietnia 2009 13:25    Edytuj Cytuj
tak bardziej po polsku to pytasz o to czy Twój staż na siłce z czasów wioślarstwa wlicza się do stażu obecnego(czyli tego odkąd ćwiczysz bez trenowania wioślarstwa)tak ?

"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"

www.pajacyk.pl
www.kundelpolski.pl
Specjalista -

borat147

Wysłana - 16 kwietnia 2009 13:29    Edytuj Cytuj
wiadomo wioślarstwo to aktywność fizyczna , chodziłeś w tym czasie też na siłownie więc Twój staż się liczy, miałeś kiedy złapać technikę itd. ale po co zaprzątasz sobie głowę tym jak policzyć Twój staż bo np. Twój 6letni staż nie musi być równy stażowi kogoś innego i na odwrót.
Znawca -

Petryk88

Wysłana - 16 kwietnia 2009 14:02    Edytuj Cytuj
QUEBLO - tak

borat147 - wlasnie o to mi chodzi, ze ten 6 letni staz nie rowna sie takiemu samemu stazowi tylko na silowni.

No dobra to o to mi chodzilo :)

"Kiedy umrę pochowajcie mnie na brzuchu, żeby każdy mógł pocałować mnie w d***..."

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.