Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Sprzedam obciążenie Rzeszów

don1misiek

Wysłana - 06 grudnia 2009 11:27    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Sprzedam obciążenie na siłownie 100kg Nowe odlewy żeliwne, krążki z otworem (31mm) w konfiguracji 2x15kg, 4x10kg, 4x5kg i 4x2.5kg.
Zdjecia moge przesłać meilem.

W ofercie do sprzedania 100kg, nie sprzedaje pojedynchych krążków!

Cena 500 zł.

Najtaniej w Rzeszowie!

Kontakt. wariat.rr@op.pl tel. 886330609

Zmieniony przez - don1misiek w dniu 2009-12-06 11:28:54

Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradzę.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 grudnia 2009 18:16 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Kameleo

Wysłana - 06 grudnia 2009 18:16    Edytuj Cytuj
No jednak nie najtaniej juz bardziej oplaca sie kupic na allegro, albo gdziekolwiek indziej mimo, ze przesylka sporo kosztuje.

don1misiek

Wysłana - 06 grudnia 2009 20:20    Edytuj Cytuj
Kameleo bardzo ciekawe rzeczy tutaj piszesz, ale podaj choć jedno miejsce w Rzeszowie gdzie można kupić 100kg obciążenia żeliwnego taniej niż 500 zł.....Bo od jakiegoś czasu szukam i nie moge nigdzie znaleźć. Ceny w hurtowniach wahają się pomiędzy 600-700 zł. Jeśli chodzi o allegro można znaleźć w podobnej cenie, ale nie widzisz co kupujesz, różnie to bywa w zakupach przez internet. Ja osobiście wole zobaczyć na własne oczy co kupuje.

Kameleo

Wysłana - 06 grudnia 2009 23:05    Edytuj Cytuj
Troche koloryzujesz 6-7zl za kg to jest w normalnych sklepach a nie w ceny w hurtowniach, nie mowie o miejscach w rzeszowie. Sa sklepy internetowe ktore sa pewne, mozna w nich spokojnie kupowac i wyjdzie taniej, ale mniejsza z tym. Twoj temat jak znajdziesz chetnych to sie ciesz, ja sie wypowiedzialem, nie bede ci sie wpieprzal w temat.

don1misiek

Wysłana - 07 grudnia 2009 09:59    Edytuj Cytuj
Kameleo prosił bym o namiary na hurtownie w Rzeszowie w której mogę kupić obciążenie żeliwne za mniej niż 6 zł za 1 kg. Ja znalazłem najtaniej za 6,4 zł za kg. Może znasz jakieś tajne ukryte hurtownie lub sklepy w Rzeszowie w których można kupić tanio obciążenie?? Był bym wdzięczny jeśli wkleił byś jakieś linki sklepów internetowych w których wychodzi taniej z przesyłką niż 5 zł/1 kg. Pozdrawiam

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sprzedam obciążenie Rzeszów

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.