Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 806 razy
Autor

Sprzęt boksrerski w domu

Zanzak

Wysłana - 27 października 2009 16:13    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
Chcialem trenować boks w domu ponieważ u nas w mieście nie ma zadnego klubu. I co mi polecacie kupuić za sprzęt np jaki worek jakie rękawice itp rzeczy potrzebne do boksu i wyrzeżbienia ciała. Wiem że zaraz będę skrytykowany żebym sam nie trenował w domu bo się żle naucze itp. Ale wiecie jestem bardzo napalony na ten sport juz od pół roku. Więc proszę o pomoc i z góry dziękuję!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 października 2009 16:25 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

vexen

Wysłana - 27 października 2009 16:25    Edytuj Cytuj
Do Wyrzeźbienia ciała To siłownia ,masujesz redukujesz .

Co do Boksu to jak naprawde nie ma nigdzie sekcji w co wątpie to kup sobię ten nieszczęsny worek i sobie bij ,ale nie spodziewaj się niczego zaskakującego.

KB/MT/MT + BJJ

tommy0

Wysłana - 27 października 2009 16:50    Edytuj Cytuj
Z tego co kiedyś czytałem walenie w worek kształtuje świetnie sylwetkę, zwłaszcza klatkę, ale bądźmy szczerzy, boksu tak się sam nie nauczysz. To gdzie Ty mieszkasz. że nie masz w pobliżu żadnej sekcji?? (w pobliżu to nie znaczy 5 minut piechotką mam nadzieję).

Gwjazdor

Wysłana - 27 października 2009 16:51    Edytuj Cytuj
A inne kluby niż bokserskie?
Aha, i chcesz być jak Adamek, czy jak Gołota

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar.

vexen

Wysłana - 27 października 2009 17:02    Edytuj  Cytuj
Ciekawe jak worek może kształtować klatkę ? Już bardziej ogólnie ciosy mogą kształtować ramiona ew. skośne brzucha .

KB/MT/MT + BJJ

kondek

Wysłana - 27 października 2009 17:19    Edytuj Cytuj
bez trenera się nic nie nauczysz,jak nie masz trenera to zacznij dojerzdzać na treningi albo ściągnijcie do was trenera.

Zanzak

Wysłana - 27 października 2009 17:36    Edytuj Cytuj
Mieszkam w Końskich i najblizszy klub bokserski jest 45 a nawet 50 kilometrów od Końskich. Hehe... a powwiedz mi jak ja moge sciągnąc trenera do nas oczywiście działam na forum miasta Końskie ale nikt nic nie odpowiada. I co mi poradzicie?

Gwjazdor

Wysłana - 27 października 2009 17:37    Edytuj Cytuj
Ponawiam pytanie - a klub nie-bokserski?

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar.

Zanzak

Wysłana - 27 października 2009 17:41    Edytuj Cytuj
Wiesz u nas jest karate ale mnie to nieusatysfakcjonuje bo idziesz na lekcje i machasz 2 godz rekami przed siebie a tak wogole nie lubie karate. A tak to zadnych treningów sztuk walki z tego co wiem to nie ma

Tygrysekkk

Wysłana - 27 października 2009 17:48    Edytuj Cytuj
Chcesz od razu walić w worek,a znając życie nie potrafisz nawet poprawnie chodzić.Postawa bokserska to podstawa,wiesz jak się trzyma gardę?Następnie przychodzi czas na uderzenia.Nie,nie walisz na przysłowiową pałkę w worek tylko uczysz się ich.Poprawny lewy i prawy prosty.Najlepiej zapisz się do jakiejś sekcji bo sam się dużo nie nauczysz.Poza tym sparingi to podstawa,a z mamą chyba nie będziesz sparował .

Zanzak

Wysłana - 27 października 2009 17:50    Edytuj Cytuj
Wiesz ilu jest chętnych moich kolegów do trenowania...czasami sie spotykamy i robimy takie sparingi ale jak bys to idzial to byś się uśmiał

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sprzęt boksrerski w domu

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.