Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 672 razy
słowa kluczowe: sprawność 
Autor

Sprawność nóg

Rzulik

Wysłana - 06 września 2008 14:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
jestem prawo nożny
prawa noga według mnie jest dobra (umiem wiele tricków, mocny strzał, opanowanie i prowadzenie piłki też na wysokim poziomie)

Lewa to katastrofa może czasem coś mi nią wyjdzie, ale to rzadko się zdarza. Czasem jak najdzie gała to lutnę lewusem ale poza tym to żal i ból. I właśnie dlatego chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś ćwiczenia poprawiające sprawność nóg / nogi ?
Bardzo proszę wpisywać jakie to ćwiczenia.

Z góry dzięki

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 września 2008 15:15 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

edziu18

Wysłana - 06 września 2008 15:15    Edytuj Cytuj
rób to samo lewa co prawa na treningach i to Ci coś na pewno pomoże i przyglądnij się jak graja lewo nożni w twoim klubie

Rzulik

Wysłana - 06 września 2008 18:43    Edytuj Cytuj
podglądam
gram w 2 klubach
1. Watra Mrozy (rocznik 93) może ktoś zna
2. Świt Barcząca niedawno powstały klub gramy w LZS w Mrozach xD

Na Watrze gram wszędzie w pomocy i w ataku
za to w Świcie gram na obronie zawsze

osobiście wolę grać w ataku ale cóż
moim plusem jest to że na każdej pomocy gram powyżej przeciętnej czy może mi to przeszkodzić w dalszym rozwoju ?

Edziu sog 4 U :P

Zmieniony przez - Rzulik w dniu 2008-09-06 18:44:33

edziu18

Wysłana - 08 września 2008 09:49    Edytuj Cytuj
to zależy jak często masz mecze dużo meczów i treningów w tygodniu dobrze nie wpływa zwłaszcza jak jesteś młody

Gacek5

Wysłana - 08 września 2008 15:14    Edytuj Cytuj
Na treningu wykonuj ćwiczenia na zmianę : raz prawą nogą, raz lewą. U mnie w klubie to podstawa! Po za tym, kiedy masz trochę wolnego czasu weź piłkę i graj lewą : kop o ścianę, biegaj z nią przy nodze, rób żonglerki słabszą nogą lub na zmianę - lewa, prawa. Oczywiście o prawej też nie zapominaj Najważniejsze żeby dużo używać tej słabszej nogi, jeśli chcesz mieć ją lepszą! Pozdro...

"Im bardziej jesteś doświadczony, tym więcej wiesz o sobie, a co za tym idzie,
możesz być coraz lepszy." - Victor Valdes

Rzulik

Wysłana - 08 września 2008 17:21    Edytuj Cytuj
na treningu świtu gdzie mi nie zależy bo i tak nie będę grał (nie mam ochoty a poza tym nie mógłbym chyba że na czarno) to zawsze używam lewej nogi choć by mi nie szło

na Watrze wręcz przeciwnie obydwie nogi
poświęcenie każde ćwiczenie na 100% ale czasem szkoła mi nie pozwala być na treningu i omijam niestety

Treningi mam w Poniedziałek (Watra) Wtorek (Świt) Środa/Piątek (Watra) i w czwartek (Świt)
zawsze wymagam od innych dużo ale od siebie jeszcze więcej ! moje motto xD

na podwórku mam kostkę więc zawsze jak jestem wolny to idę pokopać obiema nogami ćwicze tricki, kopanie obiema nogami i różne taki :)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.