Kibicem piłk nożnej nie jestem. Powiem nawet, że meczy nie lubię oglądać. Ostatnio wybuchła ta cała afera z Dziurowczem...no i mam pytanie do osób zainteresowanych piłką nożną. Czy waszym zdaniem środowisko piłkarskie w Polsce rzeczywiście jest takim bagnem, jak to porzedstawia Dziurowcz? Czy rzeczywiscie w 99% wszystko jest ustawiane? Bo jesli tak...to gdzie sie podziala idea sportu?
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow. Fascynacji gorami nie można.
Polska piłka-ech....niech ich wszystkich powsadzają,prezesów,sędziów i innych,którzy biorą w łapę.
Trza być twardym, nie miętkim!
1123268495000
sovvik
Wysłana - 05 sierpnia 2005 21:58
Dziurowicz nie przesadza, a raczej wie troche za mało bo machlojki są w każdej polskiej klasie rozgrywkowej :] wiem na własnej skórze
jesteś taki szybki? to weź mnie dogoń...
1123271884000
PITTT
Wysłana - 05 sierpnia 2005 22:00
Hmmm, czyli jednak czarna wizja...Nawt dla mnie, osoby niezainteresowanej piłką-to jest porażka... Oszustwo ogromnej rzeszy ludzi. Teraz cieszę się w głębi serca, ze nie interesowałem się wynikami piłkarskich spotkań...
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow. Fascynacji gorami nie można.
1123272011000
J-J
Wysłana - 05 sierpnia 2005 22:13
nie wiem na ile jest prawdy w tym co Dziurowicz mówi, możliwe, że wszystko, ale i tak nie będzie dowodów w większości spraw, każdy każdego będzie krył, jakby się chciało wszystkich ukarać to pewnie trzeba by nowe zespoły robić taka prawda, każdy kupował jak nie przez ostatnie 5 lat to 6 lat temu, Widzew w przed sezonie co spadł z ligi, kupił sobie utrzymanie :D
Czas nas zmienia...
1123272836000
-Baca-
Wysłana - 06 sierpnia 2005 12:22
a Wy nawet nie wiecie jak ja nie lubie Listkiewicza
Dziurowicz moze cos zmieni, ale to bedzie trudne, no ale zeby cos osiagnac trzeba dzialac a On chce dzialac