Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Sposób na pryszcze - w 99% działa ;-)

t0nix

Wysłana - 24 lipca 2007 16:22    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Coby się za długo nie rozpisywać moge z czystym sumieniem polecić specyfik o nazwie KALIUM HYPERMANGANICUM czyli znany z chemii nadmanganian potasu.

Poznałem go w tamtym roku kiedy to kąpiele w jego roztworze pomogły mi w usunięciu naprawde brzydkich zmian chorobowych na nogach. Po sukcesie leczenia tych zmian,postnnowiłem sprawdzić ja działa na pryszcze, syfy itp. Ku mojemu zdziwieniu efekty były b. zadowalające, juz po kilku kąpielach syfy na plecach i barkach ustępowały by po jakimś czasie całkowicie zniknąć. Wraz z Nadmanganianem stosowałem dodatkowo Zincas Forte, co w moim przypadku dało kompleksową i w miarę szybką terapię przeciw zmianom skórnym.

Preparat wystepuje pod postacią małych czarnych tabletek, które rozpuszcza się w wodzie. Wg ulotki 1 tabletka powinna byc rozpuszczana w 200ml wody.Na całą kąpiel stosowałem około 10tab. Jego cena to około 5zł co jest niewątpliwą zaletą

UWAGA!! : środek ten zostaiwa trudne do usunięcia ślady na wszytkich powierzchniach, dlatego przed dodaniem go do wanny etc, KONIECZNE jest uprzednie całkowite rozpuszczenie go w jakimś naczyniu. Nie radzę też przesadzać z ilością tab na określoną ilość wody, raz wyszedłem z wanny brązowy

Macie tu jeszcze informację o środku i jego zdjęcie
http://www.vitanea.pl/index.phtml?apteka=kalium_hypermanganicum_tabl_01_x_30&action=produkt_szczegoly&pid=1269&k=92

Jeśli temat już był poruszany to proszę o usunięcie,nie bywam za często w tym dziale

Pozdrawiam

me,myself and steroids

www.mwk-chelm.eu

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 lipca 2007 18:59 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

hunter007

Wysłana - 24 lipca 2007 18:59    Edytuj Cytuj
No a na twarz stosowales bo 99% ludzi w tym dziale boryka sie z problemem syfow na twarzy

OFF

jumaaanji

Wysłana - 24 lipca 2007 20:17    Edytuj Cytuj
Oj chyba na twarz nie można tego stosować... Przynajmniej tak mi się wydaje. Ale jak ktoś ma problem z syfami na ciele to może spróbować.

t0nix

Wysłana - 24 lipca 2007 20:41    Edytuj Cytuj
nie mam problemu z przyszczami na twarzy ale stosował mój znajomy, mocząc w roztworze gaziki i przemywając twarz. Efekty również niezłe choć nie tak dobre jak w innych częściach ciała. W przypadku twarzy można raczej powiedzieć o działaniu dezynfekującym i oczyszczającym

me,myself and steroids

www.mwk-chelm.eu

Koluszek

Wysłana - 21 listopada 2007 19:59    Edytuj Cytuj
A czemu nie można? Należy zrobić tylko odpowiedni roztwór. Teraz może być problem z dostaniem KMnO4 w aptece. Wycofują.

Yarekbboy

Wysłana - 25 listopada 2007 11:34    Edytuj Cytuj
czemu wycofują skoro działa?
skutki uboczne ?

Kudowa Zdrój noclegi hotele [http://www.kudowazdroj.net]
Darmowa baza noclegowa [http://www.holidaycity.pl] dodaj swój obiekt za darmo

Koluszek

Wysłana - 25 listopada 2007 15:59    Edytuj Cytuj
Jest prekursorem do otrzymywania substancji odurzających.

t0nix

Wysłana - 25 listopada 2007 16:18    Edytuj Cytuj
jakich?

me,myself and steroids

www.mwk-chelm.eu

Kejmen

Wysłana - 26 listopada 2007 21:48    Edytuj Cytuj
efedryna i jej pochodne
ale to nie ten dział

t0nix

Wysłana - 26 listopada 2007 23:17    Edytuj Cytuj
czyli stymulanty, to lubie napisz na prv jesli masz jakies ciekawe info

me,myself and steroids

www.mwk-chelm.eu

dietomania

Wysłana - 26 listopada 2007 23:23    Edytuj Cytuj
nic ci te info nieda bo proces technologiczny i tak jest niewykonalny w domowych warunkach i wymaga farmaceutycznej wiedzy.

Zmieniony przez - dietomania w dniu 2007-11-26 23:24:49

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sposób na pryszcze - w 99% działa ;-)

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.