Siemka:) Mam problem;( Muszę schudnąć 8kg w góra miesiąc.Mam 19 lat i próbowalam wielu "super diet" i marnym efektem(głównie jo-jo;/)Teraz to jest dla mnie very ważne.Chciałabym tez przy okazji wyrzeźbić delikatnie ciałko;)W domu mam siłownie,wiec proszę o jakieś serie ćwiczeń i koniecznie przepis na dietke.Wielke dzięki papatki
taaaaaaa musisz schudnąć 8kg w miesiąc i podobno miałaś(eś?) problemy z efektem jo-jo? To chyba nie wiesz o czym piszesz... Masz poczytaj i pózniej ewentualni zapytaj
gotowego przepisu u nas nie dostaniesz wlasna praca - i troche checi - a my poprawimy jesli bedzie trzeba
Jak jesz - tak zyjesz Wiedza to podstawa Doradca w dziale Alternatywna Droga HighCarbGainDietLyleApproved
Śmiech to zdrowie. Chroń swoje nerwy.
Znawca -
1061136708000
Marcinecki
Wysłana - 18 sierpnia 2003 08:56
I realne zalozenia czyli gora 4-5 kg w miesiac.
______________________________ Niepijacy kawy i nieleniwy Kawosz. Chyba nie chce byc grubasem. ______________________________ Doradca w Odżywianiu BTW: Nie ukladam diet!!!!
pierwsza by zobaczyc twoje oczy... druga, druga... by zobaczyc twoje usta... trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
Ekspert -
1061189795000
kanarek
Wysłana - 18 sierpnia 2003 14:09
Jak jesz - tak zyjesz Wiedza to podstawa Doradca w dziale Alternatywna Droga HighCarbGainDietLyleApproved
Znawca -
1061208599000
SFD
Wysłana - 29 sierpnia 2003 19:07
witam ponownie:)Ni daliście mi żadnej konkretnej dietki,ale sama sobie ułożyłam i schudłam już 4kg :) Czuje sie rewelacyjnie i nie zamierzam się poddać.Jak już pisałam chciałabym wyrzźbić sobie m.in ręce(bicepsy,..) Możecie zaproponować mi jakąś serię ćwiczeń?! pozdrówka papa
1062176879000
kanarek
Wysłana - 29 sierpnia 2003 19:27
schudlas 4 kg w 10 dni ? gratuluje pomyslowosci myslisz ze jak tak dalej pojdzie to nie bedzie jojo tak ? powodzenia a jesli chodzi o cwiczenia - zapraszam do dzialu trening
Wiedza to podstawa "Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby". HIPOKRATES Doradca w dziale Alternatywna Droga.
Znawca -
1062178076000
SFD
Wysłana - 30 sierpnia 2003 16:54
Meya a jaka dietke stosujesz i jak cwiczysz????????
1062255297000
kanarek
Wysłana - 01 września 2003 06:25
no wlasnie moglabys podac nam ?
Wiedza to podstawa "Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby". HIPOKRATES Doradca w dziale Alternatywna Droga.