Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 474 razy
Autor

Specyficzne pytanie :)

aliabda

Wysłana - 09 marca 2010 17:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Mam do was dość specyficzne pytanie. Mam okazje zacząć trenować muay thai, a właściwie to kontynuować naukę w innej sekcji. Trener woła sobie 100 zł za miesiąc, 2 treningi w tyg... Tak też myślę, że dużo. Inną sprawą jest to, że trenowałbym tylko z trzema innymi osobami i poświęcał by mi sporo tej uwagi. Treningi są jednak w takim malutkim pomieszczeniu, które na pewno nie jest przeznaczone do trenowania sztuk walki. Pytanie do was... Czy opłaca się?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 marca 2010 17:27 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MMA91

Wysłana - 09 marca 2010 17:27    Edytuj Cytuj
Idź i zobacz sam :) ale 100zł to serio duzo szczegolnie ze pomieszczenie jak mowisz nie przystosowane do trenowania czyli moze nawet worków nie bedzie :)
a to ze sa 3 osoby jeszcze to ja nie wiem czy dobrze :D bo bedziesz miał wybor 3 sparing partnerów ;) czyli ciagle to samo ;P

Zmieniony przez - MMA91 w dniu 2010-03-09 17:30:27

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 09 marca 2010 18:00    Edytuj Cytuj
Tanio jak na treningi indywidualne.

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]
Specjalista -

buakaw123

Wysłana - 09 marca 2010 18:07    Edytuj Cytuj
Jak dobry trener to jak najbardziej, 100 zł za trening w 4 osoby to bardzo mało. A nauczysz się na pewno dużo więcej niż w zwykłej sekcji.

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 09 marca 2010 18:12    Edytuj Cytuj
Trener ma osiągnięcia sportowe?

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:

Specjalista -

Lady M www.fight24.pl

Wysłana - 09 marca 2010 20:27    Edytuj Cytuj
Trener ma osiągnięcia sportowe?

tym bym sie nie sugerowała, bo to nie zawsze idzie w parze

najlepiej idź i zobacz, jak to wygląda, czy Ci pasuje... 100zł za treningi indywidualne to bardzo dobra cena

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

mój dziennik: [http://www.sfd.pl/-t621203-s191.html#post10]
Specjalista -

aliabda

Wysłana - 09 marca 2010 22:12    Edytuj Cytuj
Trener - wlasciwie to jest dluga historia co do tego bo on juz mnie trenowal :) Jest na prawde spoko koles, nauczyc sie idzie sporo. Osiagniecia sportowe? dokladnie nie wiem, ale laikiem to on nie jest. Na 100% walczyl w mistrzostwach polski w kickboxingu i MMA. Moje pytanie wzielo sie stad ze po prostu nie orientuje sie w tym czy 100 zl jest duzo czy malo, ale skoro piszecie ze malo jak na indywidualne treningi to ok :) Dzieki za odpowiedzi

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 09 marca 2010 22:27    Edytuj Cytuj
Osiągnięcia sportowe oznaczają, że albo sam startował albo wychował konkretnych zawodników. To najlepsza metoda sprawdzenia kompetencji trenera.

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:

Specjalista -

nastic

Wysłana - 09 marca 2010 22:56    Edytuj Cytuj
Cena jak za trening w tak małym gronie nie jest duża. Zależy też jak wygląda sprawa ze sprzętem, no ale chyba jakies poduchy musi miec.

A 100 zł za treningi w normalnej sekcji,hhmm, zależy jakie miasto. Ale za tak mało osób i jak mowisz ze w porzadku trener jest to okazja.

Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.

bokser7393

Wysłana - 10 marca 2010 18:07    Edytuj Cytuj
My z chłopakami chcemy zrobić tak samo, tylko, że nas jest około 10, trener będzie do nas dojeżdżał raz w tygodniu + wynajem sali.

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Specyficzne pytanie :)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.