Witam. Mam do was dość specyficzne pytanie. Mam okazje zacząć trenować muay thai, a właściwie to kontynuować naukę w innej sekcji. Trener woła sobie 100 zł za miesiąc, 2 treningi w tyg... Tak też myślę, że dużo. Inną sprawą jest to, że trenowałbym tylko z trzema innymi osobami i poświęcał by mi sporo tej uwagi. Treningi są jednak w takim malutkim pomieszczeniu, które na pewno nie jest przeznaczone do trenowania sztuk walki. Pytanie do was... Czy opłaca się?
Idź i zobacz sam :) ale 100zł to serio duzo szczegolnie ze pomieszczenie jak mowisz nie przystosowane do trenowania czyli moze nawet worków nie bedzie :) a to ze sa 3 osoby jeszcze to ja nie wiem czy dobrze :D bo bedziesz miał wybor 3 sparing partnerów ;) czyli ciagle to samo ;P
Zmieniony przez - MMA91 w dniu 2010-03-09 17:30:27
1268152038000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 09 marca 2010 18:00
Tanio jak na treningi indywidualne.
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Trener - wlasciwie to jest dluga historia co do tego bo on juz mnie trenowal :) Jest na prawde spoko koles, nauczyc sie idzie sporo. Osiagniecia sportowe? dokladnie nie wiem, ale laikiem to on nie jest. Na 100% walczyl w mistrzostwach polski w kickboxingu i MMA. Moje pytanie wzielo sie stad ze po prostu nie orientuje sie w tym czy 100 zl jest duzo czy malo, ale skoro piszecie ze malo jak na indywidualne treningi to ok :) Dzieki za odpowiedzi
1268169159000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 09 marca 2010 22:27
Osiągnięcia sportowe oznaczają, że albo sam startował albo wychował konkretnych zawodników. To najlepsza metoda sprawdzenia kompetencji trenera.
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie