Witam chcę zacząć cykl na spalaczu dokładnie Venom Hyperdrive oczywiście dieta(redukcja)
Ostatnio dał mi brat cm3, hmb i dexteroza i tu jest pytanie czy mogę to połączyć z spalaczem? Bo z tego co się orientuje w kreatynie chodzi o to aby się woda zbierała, a znowu po spalaczu woda mi zejdzie. Czy to się nie pogryzie?
z resztą - nie dla kazdego takie połaczenie jest dobre. nic o Tobie nie wiemy.
jest regulamin dzialu - i ankieta - jak chceszkompletnej odpowiedzi - zapoznaj sie / wypelnij
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1265705641000
Raida
Wysłana - 09 lutego 2010 10:20
2) wiek- 18 3) waga/wzrost- 90kg/183cm 4) staż treningowy- rok 5) cel cyklu- rdukcja 6) stosowane już wcześniej suplementy- białka nitrobolon massacra 7) stosowane wcześniej spalacze- brak 8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od- brak 9) ilość dni wolnych od kreatyny- 5mies 10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie)- w trakcie
1265707227000
faftaq
Wysłana - 09 lutego 2010 10:21
10) - ten punkt jest kluczowy
masz jeszcze stara wersje vonoma?
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1265707315000
Molu86
Wysłana - 09 lutego 2010 12:47
jestem jak najbardziej za za takim polaczeniem, sam tak jechalem i polecilem to samo kolezce i efekty dobre
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
1265716046000
Raida
Wysłana - 09 lutego 2010 17:23
wersja venoma to jeszce nie mam dokladnie ale jest w trakcie zalatwiania
co do 10 punktu to mam już kawałek diety (może coś doradzicie)
Posiłek I Białka-jajka,mleko Tłusz-garść orzechów włoskich Tłusz-tran Węglo-płatki owsiane,pieczywo razowe Warzywa-pomidory, sałata, papryka, ogórek, owoc Posiłek II B-drób, wołowina, wieprzowina -surówka z kapusty, marchewki, owoc olej lniany, rzepakowy oliwa z oliwek Posiłek III -łosoś -szpinak Posiłek IV -pierś z kurczaka -kasza gryczana
***TRENING***
Posiłek V -wołowina -ryż biały Posiłek VI -twaróg półtłusty -oliwa z oliwek -brokuły, owoc
po przecinka są rzeczy którymi będę zastępował zmieniał(nie sugierowac sie tym dokladnie bo tak jak napisalem jest w trakcie bedzie do oceny)
i napiszcie co z tym połączeniem
Zmieniony przez - Raida w dniu 2010-02-09 17:24:02
Zmieniony przez - Raida w dniu 2010-02-09 17:27:24