logo
zamknij zamknij

Spalacz tkanki tłuszczowej

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 725

0 5 0
napisał(a)
monkey22
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 349 Napisanych postów 2390 Wiek 36 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 94604
ok.dzieki , fakt ze za pierwszym razem wypilem porcje dla dwóch :) .pozniej zmniejszym ale dalej jednak, podlecze sie troche i sprawdze za jakis czas z minimalna iloscia .
napisał(a)
dudee
Ekspert
Szacuny 1083 Napisanych postów 23411 Wiek 22 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 260022
Tak jak Domer.

Najpewniej zbyt wysokie stężenie któregoś ze składników.

Np: pieprz kajeński jest źródłem kapsaicyny (palącego składnika papryki chilli) dlatego podaż tego alkaloidu może wiązać się z różnymi dolegliwościami, zwłaszcza jeśli masz nadwrażliwość.
1

Dietetyk - konsultacje dietetyczne (kontakt tylko prywatnie)
http://www.sfd.pl/[BLOG]_ROAD_TO_THE_SUCCESS._dudee_-t1127478-s25.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Redukcja

Następny temat

Ilość węglowodanów w diecie

Mariusz Janucik - ocena sylwetki

Głodówka, dieta 1000 kalorii oraz inne mity z pierwszych stron gazet

Kreatyna - czy dobrze ją dawkujesz?

Regeneracja wątroby przy SAA: sylimaryna, ostropest

Trufle o smaku słonego karmelu

Akop poprowadzi chłopaka Ady Kaczmarek!

Odżywka białkowa w diecie - jak z niej skorzystać?

Jak walczyć z hormonem głodu?