Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 598 razy
słowa kluczowe: sosnowski  vidoz 
Autor

Sosnowski vs Vidoz o pas EBU

Cezi1987

Wysłana - 18 grudnia 2009 23:55    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Nie wiem dlaczego nie ma szumu,ale jako trzeci Polak w historii ktoś po Przemku Salecie i Rafale Jackiewiczu ma szansę zdobyć prestiżowy pas mistrza europy i to w wadze cieżkiej...

Po pasach IBF,WBA,WBC,WBO to piąty pas pod względem prestiżu na świecie(EBU jest znane w Stanach)- aby obejrzeć walkę wystarczy kliknąć w link i wpisać hasło,pozdrawiam-walka za kiladziesiąt minut sie zacznie na razie leci walka przed

http://www.justin.tv/nutjobtvxtra

hasło : nutjobtv

Zmieniony przez - Cezi1987 w dniu 2009-12-18 23:56:30

Zmieniony przez - Cezi1987 w dniu 2009-12-18 23:57:00
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 grudnia 2009 01:10 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

GB

Wysłana - 19 grudnia 2009 01:10    Edytuj Cytuj
No i wygrał Sosnowski, brawa się należą bo zrobił co trzeba, jestem pod wrażeniem poprawy kondycji (kiedyś zdychał na 6-rundówkach), choć Vidoz był na tyle wolny i spasiony że sporo ułatwił mu zadanie.

Sędziowie punktowali 120:108, 119:109 i 117:111 dla Dragona. Wg mnie Albert wygrał praktycznie każdą rundę, więc nie wiem jaką walkę oglądał ostatni z sędziów... no ale to nie ma już znaczenia. Ważne że pasek EBU wraca do Polski.

EMIL350

Wysłana - 19 grudnia 2009 12:23    Edytuj Cytuj
Teraz jeszcze grzesiu proksa zdobecie tytul i bedzie cacy

00

Wysłana - 19 grudnia 2009 21:50    Edytuj Cytuj

bokser7393

Wysłana - 21 grudnia 2009 11:55    Edytuj  Cytuj
Grzesiu to mój faworyt
Chłopak naprawdę ma talent i serce do walki, jego stać nawet na MŚ
Albert trochę się ociągał z walką o pas, ale lepiej późno niż wcale.

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -

mareno

Wysłana - 21 grudnia 2009 14:00    Edytuj Cytuj
Ci, ktorym nie chce sie "ssac" walki z serwera zapraszam na strone, gdzie znajduje sie jej caly zapis http://boxeo.pl/2009/12/20/sosnowski-vs-vidoz/

Co do Alberta, to widac ze po wygranej nad Danny Williamsem dostal wiatr w zagle i bardzo dobrze. Tytul w pelni zasluzony, byl lepszy od Vidoza, co do tego nie ma watpliwosci. Wielkie brawa. Jest to zycioiwy sukces Alberta, bo nie sadze, by byl w stanie zdobyc cos ponadto. Teraz trzeba zyczyc udaych obron.

Co do Grzeska, to byl na walce Alberta i mozna go dostrzec jak krzata sie przy ringu i dopinguje Dragona. Proksa walczy 29 stycznia, ale rywal poki co nie znany. Stawka ma byc pas EBU-EU, ale obecny posiadacz pasa raczej nie bedzie jego rywalem, tak wiec pojedynek bedzie zapewne o wakujace trofeum.

bokser7393

Wysłana - 21 grudnia 2009 17:15    Edytuj Cytuj
Pytanie tylko z kim, ja bardzo liczę na Grzegorza, mój polski faworyt, w boksie może sporo osiągnąć, jeśli mu na to pozwolą.

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -

Kicha92

Wysłana - 22 grudnia 2009 22:55    Edytuj Cytuj
Dragon w tej walce wyszedł bardzo dobrze przygotowany. Szybkie ciosy, nie wchodzenie w jakieś głupie przepychanki a do tego bardzo dobra muskulatura co zadko zdaza się u bokserów.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sosnowski vs Vidoz o pas EBU

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.