Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Solarium i depilacja - chodzicie ?!

pakus1791

Wysłana - 30 stycznia 2009 10:31    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez Koniu151 z działu 'Odchudzanie'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Ci ktorzy maja ladna klate i rece to chodzicie na solar i depilujecie sie na klacie np. ? Jak sie depilujecie to gdzie u kosmetyczki czy jak ?!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 stycznia 2009 12:09 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Joven

Wysłana - 30 stycznia 2009 12:09    Edytuj Cytuj
Jestem baba, wiec odpowiedz jest oczywista, ale moze powiem Ci co wg mnie jest fajne dla facetów z pkt widzenia kobiety:) Solarka - hm....tak, jesli masz skore bladą jak trup...ale błagam chlopaki, nie chodźcie na solarke za czesto i nie stawiajcie sobie za wzor Leppera i Frytki:) Lekko przyciemniona skora jest sexy, ale jak juz widac ze sie bylo na solarium - to sie robi nieapetycznie. Depilacja? Jasne! Na Zachodzie to norma ze faceci sie depiluja. Tylko z umiarem - nie tak zebyscie byli cali gladcy jak pupcia niemowlaczka :) chyba ze Wasza kobieta to lubi ;)
Depilacja klaty i plecow to podstawa (inne partie ciala tylko , jesli jestescie naprawde kudlaci ;)) - najlepiej na początku zrobić to u kosmetyczki - depilacja woskiem. Jesli sie wstydzicie, idźcie do lepszego salonu, tam dość często klientami są faceci. Potem jak juz bedziecie wiedzieli jak, mozecie kupowac plastry z woskiem do depilacji na zimno - w każdym markecie - VEET albo Tanita. Są tanie - okolo 15 zl i starczą wam na depilacje klaty na okolo 3 razy. Przy czym depilacja woskiem starcza na okolo 4 -5 tygodni. Jesli chodzi o plecy ... no cóż, o ile nie jestes czlowiekiem-gumą, mussisz iśc do kosmetyczki lub poprosic swoja dziewczynę ...
Nie polecam golenia- trzeba powtarzac co 2-3 dni, mogą pojawic sie krostki i wloski sprawiaja wrazenie mocniejszych.

Pozdrawiam
PS. Po kilku razach przestaje boleć....

Jeśli Ci pomogłam SOG-nij mnie :)

N-e-o

Wysłana - 30 stycznia 2009 13:29    Edytuj Cytuj
Ja chodzę na solarkę raz na miesiąc, ale głównie po to żeby mi się syfy nie robiły... niestety mam taki fototyp skóry że np. 3x 12min i prawie po mnie nie widać, ale przynajmniej nie mam problemu z poparzeniem słonecznym...

"Nie dyskutuj z d****em: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Tłuszcze - Kompilacja --> [http://www.sfd.pl/Tłuszcze_-_Kompilacja-t464716.html]

szczur_

Wysłana - 30 stycznia 2009 14:22    Edytuj Cytuj

Usunięty przez nioonia za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

It's not Revenge, It's Punishment!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Solarium i depilacja - chodzicie ?!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.