Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 803 razy
słowa kluczowe: solarium  poszewki 
Autor

Solarium - od poszewki

madrillo

Wysłana - 06 listopada 2009 19:19    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Zamierzam wybrać się na solarium. Dotąd nigdy, dosłownie nigdy tam nie byłem, dlatego też nie jestem zorientowany w tym temacie. Oczywiście wiem, że solarium służy do opalania, ale chciałbym dowiedzieć się więcej.

Chciałbym być po prostu ładnie opalony. Nie na 'czarno', ale też nie na 'czerwono'. Żeby kolor był normalny, nie sztuczny. Czyli na brązowo. Najlepiej tak, by nie widać było, że opalenizna jest po solarium. Da się tak?

Jak często korzystać z soalrium? Tak, by było w porządku, żeby nie przedobrzyć? Nigdy tam nie byłem, więc może na początek jakaś mniejsza 'dawka'?

W jakiej częstotliwości Wy korzystacie z solarium? Ile razy w tygodniu, po ile minut?

Mam lekki trądzik, tzn. kiedyś miałem go sporo, teraz jest on zahamowany, w sumie, to mam bardzo mało krostek. Pozostały z kolei blizny po trądziku. Czy solarium nie zaszkodzi? A może opalać się wszędzie oprócz twarzy?

Czy gabinety, w których jest solarium, różnią się od siebie? Czy też wszędzie lampy są jednakowe?

A co po opalaniu? Zostawiać skórę ot tak, czy jakiś krem, balsam? Solarium podobno wysusza skórę, a ja o nią dbam.

Proszę o pomoc i wszelkie rady. Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 listopada 2009 23:25 
W większości przypadków polecamy:

Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

blueeyes

Wysłana - 06 listopada 2009 23:25    Edytuj Cytuj
wszystko juz bylo pisane wiele razy , wystarczy uzyc wyszukiwarki.

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

keval

Wysłana - 07 listopada 2009 11:28    Edytuj Cytuj
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Solarium - od poszewki

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.