Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Solarium -szybka odpowiedź

Trables

Wysłana - 09 stycznia 2009 14:10    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.
Dzisiaj zamierzam wybrać się pierwszy raz w życiu do solarium. Przeczytałem podwieszony post i mniej więcej wiem co i jak, ale czy przed pójściem należy posmarować się jakimś kremem. Czytałem o kosmetykach po solarium, ale nie wiem jak to jest przed. Pozdrawiam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 stycznia 2009 15:13 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

blueeyes

Wysłana - 09 stycznia 2009 15:13    Edytuj Cytuj
Nie przed nie smaruj sie niczym , przed panie w solarium proponuja roznegorodzaju kremu przyspieszajace opalanie.Ale to sobie mozna darowac
Natomiast po solarium po wieczornej kapieli koniecznie dobrze nawilz skore, polecam nivea soft.

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

Trables

Wysłana - 09 stycznia 2009 19:42    Edytuj Cytuj
No i byłem. Wybrałem się na 6 minut. Nie jestem czerwony ani nie piecze mnie skóra, a więc myślę, że jest ok Pytałem się pani, która mnie obsługiwała co i jak to powiedziała mi, że jeżeli będę rozsądnie rozplanowywał czas to nie muszę się niczym smarować. Kupiłem sobie beta karoten i zobaczymy ja to będzie

keval

Wysłana - 10 stycznia 2009 15:36    Edytuj Cytuj
Nawilżać zawsze warto, bo czas opalania nie ma wpływu na skóre, i tak się przesuszy...
Betakaroten zawsze mile widziany, tylko radze nie przesadzać, bo opalenizna może robić się żółtawa.

Jak jest profesjonalne solarium, gdzie obsługa poleca dobre kosmetyki i rozsadnu czas opalania, to mozna byc brazowym i bez betakarotenu.
Pozdrawiam i nastepnym razem polecam zwiekszyc czas opalania o 2 min.
Znawca -

BananxD

Wysłana - 08 kwietnia 2009 18:31    Edytuj  Cytuj
Mam pytanie :)
Czy podczas opalania w solarium, np przy 5 minutach przez całe 5 min świecą sie lampy czy po jakimś czasie one gasna i do czego słurzą te wszystkie guziki

keval

Wysłana - 08 kwietnia 2009 18:44    Edytuj Cytuj
Lampy gasną same po upływie 5 minut, bo czas ustawia się na sterowniku solarium, robi to personel. Przycisk start i stop jak nazwa wskazuje wiadomo do czego służą, z tym, że ty wciskasz tylko start, jak przygotujesz się i połozysz na łóżku. Przycisk stop w zasadzie nie używasz, łóżko samo się wyłączy jak mini czas.
Poza tym pewno będą jeszcze przyciski od opalaczy twarzy, nawiwu, zwiększenia klimy, lub jej wyłączenia i wiele innych.
Zapytaj na solarium, obowązkiem personelu jest Ci wszystko wytłumaczyć.
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Solarium -szybka odpowiedź

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.