Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Sokker - wirtualny manager

orzeszq

Wysłana - 01 stycznia 2006 22:33    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jest temat o Hattricku i Freekicku, więc ja zacznę o Sokkerze

Srtona główna -> http://www.sokker.org

Różnice między managerami:
Hattrich 8 drużyn w lidze ----- FreeKick 14 drużyn w lidze (brak rewanżów) ----- 8 drużyn w lidze z rewanżami

Ilość lig HT 8 ----- FK 8 ----- SK 6

Max. ilość meczy w tygodniu HT 2 ----- FK 3 dlatego że oprócz ligi, pucharu, towarzyskiego, jest jeszcze PUCHAR MIĘDZYNARODOWY ----- SK 2 - mecz ligowy(barażowy)w niedzielę; pucharowy(towarzysk, jest możliwość dołączania się do ligi towarzyskiej) w środę

Skoki poziomów umiejętności HT pokazane słownie np: znakomity ----- FK cyfry np: 60 ----- słowne 18-sto stopniowa skala (0-tragiczny, 17-boski)

Sponsor HT sam płaci ----- FK podpiujesz umowy na rok + tygodniowe ----- sam płaci w każdą sobotę, wtedy też opłacani zostają trenerzy, piłkarze, szkółka młodzików

Taktyka HT mały wybór kombinacji ----- FK duże urozmaicenie(ustalanie podobne jak w managerach, możliwość wystawienia piłkarza na pozycji libero lub snajpera) ----- 13 taktyk standardowych oraz możliwość wprowadzenia swoich 5

Zmiana zawodnika podczas trwania meczu HT nie ----- FK tak ----- w ustawieniu meczu możliwość wprowadzenia "zmian warunkowych" np. mozemy wprowadzić żeby zmienim nam się zawodnik gdy wygrywany 1,2,3,4 bramkami, remisujemy, przegrywamy, w którejś minucie jaką sami wybierzemy, zawodnik otrzymał kartkę

Oglądanie meczu podczas spodkania HT tak ----- FK nie (pokazany jest odrazu wynik) - SK tak

*informacje o Freekicku i Hattricku zapożyczone z posta Beev'a

Jak macie pytania pytajcie, moge odpowiedzieć, jak bede w stanie

Zmieniony przez - orzeszq w dniu 2006-01-02 22:10:50

Pic na wodę fotomontaż

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 stycznia 2006 22:16 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

orzeszq

Wysłana - 02 stycznia 2006 22:16    Edytuj Cytuj
nikt nie gra w SK ?

Pic na wodę fotomontaż

BeeV

Wysłana - 03 stycznia 2006 19:40    Edytuj Cytuj
Witam jakoś znajomo mi wygląda ten początek hehe. Ja gram w SK aktualnie jestem w VI lidze i odziwo nawet niewiedziałem że już 2 kolejka się rozegrała hehe i 2 remis, może jak bym wiedział to bym ustalił skład na te mecze i raczej bym wygrał, przynajmniej jeden z tych meczy, co prawda dominowałem w spotkaniu ale już się przyzwyczaiłem do tego że jestem lepszy w prawie każdym spotkaniu a niepotrafią moi zawodnicy wygrać, dlatego wydaje mi się ten manager troszkę śmieszny. W poprzedniej kolejce np: były 3 mecze po 0-0 a to nie pierwszy raz. A tak to wchodze tylko żeby ustalić skład, bardziej się interesuje FK.

W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -

orzeszq

Wysłana - 03 stycznia 2006 22:03    Edytuj Cytuj
mnie tesh to trochę dziwi, ale przynajmniej nei ma w lidze wyników po 12-0 w FK mam drużynę ale śledze tylko wyniki mojej drużyny, nie uczestnicze zbyt intensywnie, może jakbymn zaczął grać od FK to byłoby inaczej ale pierwszym moim managerem był SK

Pic na wodę fotomontaż

kiki88

Wysłana - 03 stycznia 2006 23:16    Edytuj Cytuj
SK az tak bardzo mnie nie interesuje ale gram znaczy sledze tylko wyniki ostatnio wygralem az 6:3 sam sie zdziwialem i powiem takprzychodzi czas gdzie bardziej podoba mi sie HT, nieraz FK i SK wiec roznie gram nieraz sprawdzam wyniki a nieraz baradziej sie angazuje

orzeszq

Wysłana - 05 stycznia 2006 13:09    Edytuj Cytuj
kto chce przyłączyć się do ligi towarzyskiej i mieć z głowy szukanie sobie sparing-partnerów?

Pic na wodę fotomontaż

cinek20059

Wysłana - 22 lutego 2006 16:01    Edytuj Cytuj
sokker jest najlepszy i nic wiecej nie powiem ;] HT i FK to dno w porownaniu z Sk

glownym atutem jest ustawianie wlasnej taktyki w kazdym sektorze boiska czego nei ma w innych grach :D

BeeV

Wysłana - 22 lutego 2006 16:08    Edytuj  Cytuj
cinek20059 chyba niewidziałeś Managerzone jak tak mówisz

W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -

pawiel

Wysłana - 22 lutego 2006 18:50    Edytuj Cytuj
Dno? To sobie porównaj liczbę użytkowników HT i Sokkera.

orzeszq

Wysłana - 22 lutego 2006 20:02    Edytuj Cytuj
Beev jemu chyba chodziło na tle tych 3 managerów

Pic na wodę fotomontaż

Czakulek

Wysłana - 19 czerwca 2008 13:24    Edytuj Cytuj
Odświeżam temat. Kto tu gra w sokkera wypowiadać się ja obecnie jestem w 6 lidze

Daj z siebie wszysttko, zanim powiesz basta.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sokker - wirtualny manager

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.