dobrze pamietasz, mam pietra o ta moja skore i jeszcze po ostatnich przejsciach mamy ktora sie wcale nie opalała a miala raka skory to mi sie calkiem odechciewa
"Ten tylko jest wolny, kto na wysokość wstępuje bez uciech, a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -
1167826843000
-Paula-
Wysłana - 03 stycznia 2007 23:19
No to sie nie dziwie. Ale w sumie co kto lubi Ja jeszcze rok temu w zyciu nie poszłabym na solarium ale jakos tak wyszło ze zaczęłam,później zaczęłam pracować na solarium,czytać w każdej wolnej chwili w pracy wszystko o opalaniu i już tak zostało
Tylko martwe ryby płyną z prądem-żywe płyną pod prąd! --- Ooh, you've got it bad I can tell-You want it bad, but oh well. Dude, what you got for me..Is something I..Something I don't need !
1167862776000
keval
Wysłana - 04 stycznia 2007 12:47
Paula to podobnie jak u mnie- rok temu nawet nie myślałem wybraniu sie na solarium a teraz bywam tam minimum raz na 2 tyg. a wszystko przez chęć zatrzymania letniej opalenizny (zwłaszcza na buzi bo mniej widać since po doczami.
Znawca -
1167911259000
-Paula-
Wysłana - 04 stycznia 2007 12:59
Swego czasu stałam się chorą maniaczka solarium i opalałam sie codziennie lub chocia.ż co dwa dni. Ale to było jak uzależnienie-jak nie poszłam to źle czułam się psychicznie. Chyba nie muszę mówić jak wyglądałam-moja skóra nie opala się nigdy na czerwono a jedynie od razu idzie w ciemny brąz,wiec po jakichś 2tygopdniach byłam jak murzynka-poprostu czarna.Bleeeeeeee. Teraz chodzę tak dwa razy w tygodniu,czasem np ide cztery dni z rzędu a później dwa tygodnie sienie opalam-zależy..
Tylko martwe ryby płyną z prądem-żywe płyną pod prąd!
--- Ooh, you've got it bad I can tell-You want it bad, but oh well. Dude, what you got for me..Is something I..Something I don't need !
1167911951000
malutka_k
Wysłana - 04 stycznia 2007 16:04
ehhh ...opelenizna wyglada ładnie gdy nie jest przesadzona ,mi sie nie podoba jak ktos przesadza z promieniami w dodatku skora wyglada na o wiele starsza niz jest przy suntelnej opaleniznie na tych zdjeciach co mi kiedys wysylalas bylas strasznie mocno opalona...prawdaaa?
Specjalista -
1167923066000
-Paula-
Wysłana - 05 stycznia 2007 00:28
Malutk na tych zdjęciach to jeszcze nie byłam opalona w porównaniu do tego co później ze sobą zrobiłam. więcej grzechów nie pamiętam i wszystkich serdecznie żałuję
Tylko martwe ryby płyną z prądem-żywe płyną pod prąd! --- Ooh, you've got it bad I can tell-You want it bad, but oh well. Dude, what you got for me..Is something I..Something I don't need !
1167953287000
malutka_k
Wysłana - 05 stycznia 2007 15:46
w sume nawet nie chcem sobie wyobrazac heh skoro bylo jeszcze mocniej
Specjalista -
1168008369000
-Paula-
Wysłana - 06 stycznia 2007 23:29
No wyglądałam prawie jak Murzynka..taka mocna mulatka Przesada..