Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 533347 razy
Autor

SoLaRium- wszystko o opalaniu

keval

Wysłana - 16 grudnia 2006 21:13    Edytuj  Cytuj
choroba to tanoreksja
Znawca -

dzikafaza

Wysłana - 17 grudnia 2006 01:21    Edytuj Cytuj
moge isc na solarium i nie uzywac tych roznych kremow przed i po opalaniu balsamow itp...beda gorsze efekty i moga wystapaic jakies powiklania czy jak?

Prosiaczek

maximus_pl

Wysłana - 17 grudnia 2006 09:21    Edytuj Cytuj
moga wystapic ale nie musza

ja nie uzywam

Znawca w dziale odżywki & suplementy :)

haheha

Wysłana - 17 grudnia 2006 12:42    Edytuj Cytuj
Wiatm Wszystkich!
Zna ktoś dobre solarium w centrum Krakowa(Karmelicka, Dluga, Basztowa)

keval

Wysłana - 17 grudnia 2006 20:09    Edytuj Cytuj
dzikafaza- podobno najlepsze efekty sa na "sucho"- ja nie wiem, bo zawsze coś tam uzywam, jak nie uzyjesz to nic ci się nie stanie!! 70% ludzi chodzących na solare nic nie używa. Z kosmetykami po prostu chodzi o poprawienie stanu skóry np. niektóre preparaty nawilżają, albo nasycaja skórę pigmentem, dlatego przy mniejszej liczbie wizyt mozna osiągnąć dobre efekty, ale jak pójdziesz i nic nie uzyjesz to nic Ci sie nie stanie- a jak się przypieczesz to nie dlatego, że bez kosmetyku, tylko lekka przesada z ilością minutek
Znawca -

HiddenFace

Wysłana - 24 grudnia 2006 16:13    Edytuj Cytuj
Hm jest tu ktoś kto chodzi na solarium i ma AZS ? (atopowe zapalenie skory).
czytalem ze na osoby z azs roznie dziala, ale chce sam sprobowac, tylko jestem ciekaw jak wyglada sprawa z kosmetykami do solarium dla ludzi z azs, brac cos, czy nie ?

-_-'

malutka_k

Wysłana - 24 grudnia 2006 16:47    Edytuj Cytuj
jak bym miala chwile wiecej czasu to bym znalazla ale juz jedzenie wzywa i preznety... mozesz zajrzec tutaj http://www.atopowe-zapalenie.pl/atopedia/Strona_g%C5%82%C3%B3wna
Specjalista -

HiddenFace

Wysłana - 24 grudnia 2006 19:00    Edytuj Cytuj
Hehe czytałem to już ;] tam jest napisane tylko, że u niektorych pomaga, a u niektorych nie oraz znalazlem, ze po solarium mozna uzywac Xerialine Fluid, ale moim zdaniem kazdy inny balsam dla ludzi z AZS moze to zastapic ;]

-_-'

babaOla

Wysłana - 25 grudnia 2006 10:23    Edytuj Cytuj
hej, a czy ktoras z Was moglaby opisac krok po kroczku jak wyglada taka wizyta na solarium?

keval

Wysłana - 25 grudnia 2006 10:44    Edytuj Cytuj
Tak ja mogę:
1.Otwierasz drzwi i wchodzisz do środeczka ładnie się witajac
2. Podchodzisz do lady i mowisz, ze chcesz skorzystac z solarium
3. Personel napewno zada pare pytan i na ich podstawie dobierze nczas pierwszego seansu (pewno ok. 6-8 min, to zalezy)
4. Wchodzisz do kabiny, rozbierasz sie i nacierasz kremem(jezeli taki sobie zakupisz)
5. Kladziesz sie na łożeczko wciskasz przycisk start i zakładasz okularki na oczy
6. Zamykasz łóżeczko pociagajac za uchwyt 9alebo jaezeli8 takowe ma ta funkcje zamyka sie samo)
7. Leżysz i się relaksujesz i czakasz az lampy się wyłoącza same, bo personel po to ma sterowniki, zeby nastawiac tam czas opalania
8. Ubierasz sie wychodzisz z kabiny i mowisz dowiszenia.
Bardziej szczegółowo sie nie da- mam nadz., ze pomogłem
Znawca -

Odpowiedzi jest na 155 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.