Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 533403 razy
Autor

SoLaRium- wszystko o opalaniu

Termitek

Wysłana - 07 lipca 2006 23:55    Edytuj  Cytuj

Termitek

Wysłana - 08 lipca 2006 00:07    Edytuj Cytuj
a rak juz na powaznie to jak bys Jenna dokladnie opisala te choroby zwiazane z Solarium to bylbym wdizeczny bo mam 2 kolezanki co lubia byc czarne

And1Player

Wysłana - 23 lipca 2006 18:47    Edytuj Cytuj
Przeczytałem coś takiego i mam pytanie: " Są. To tzw. aktywatory opalania. Skóra ma naturalna bariere ,która ujawnia sie po którejś z kolei wizycie w solarium. Na chłopski rozum : gdy chodzimy do solaium z wizyty na wizyty widzimy zjawisko polegajace na tym ze nie opalamy sie juz tak bardzo jak za 1 czy 2 razem. Są kosmetyki ,które tą barierę "łamią" i znów możemy cieszyć sie bardziej brązowa skórą z wizyty na wizytę. "

Teraz nie wiem, czy dobrze myśle, jak się jest słabo opalonym to trzeba stosować przyspieszacz, a jak sie jest już dobrze opalonym to trzeba kupić aktywator, a nie przyspieszacz? A kiedy niby jest odpowiedni nabrązowywacz?

Dziękuje i pozdrawiam.

Co Cię nie zniszczy to Cię wzmocni !!!

wojtek90

Wysłana - 29 sierpnia 2006 14:27    Edytuj Cytuj
Ja mam pytanie do was, jak wy sie opalacie, w majtkach, czy nago?:P
ja powstrzymam sie od dania odp, ale bardziej mnie ciagnie w druga strone ^^

:)

malutka_k

Wysłana - 29 sierpnia 2006 14:37    Edytuj Cytuj
no na solarium nago
Specjalista -

Beret86

Wysłana - 06 września 2006 18:29    Edytuj Cytuj
A co sadzicie o solarium- automatach, na silowni w szatni stoja dwie tuby (5zl za 6min) niewem jakie lampy sa do wyboru programy od 1 do 4 narazie bylem dwa razy na 6 min (tylko tyle chyba sie da) tym programie 1 i za bardzo to sie nie opalilem

wojtek90

Wysłana - 07 września 2006 08:24    Edytuj Cytuj
Idz do porzadnego solarium, ja chodze na 10 min i place 8 zł, a pozniej na 15 min, i tera chodze na mocniejsza lampe na 10 min, i juz jestem tak spalony ze szok :) hehe! pozdrowionka

:)

ewald87

Wysłana - 19 września 2006 13:41    Edytuj Cytuj
mam pytanie!!! ile tezeba chodzic w tygodniu do solarium i na ile !!! zeby dalo szybki i ladny efeky opalania!!! Jeszcze nigdy nie bylem w solarium , dlatego chce sie dowiedziec

maximus_pl

Wysłana - 20 września 2006 16:56    Edytuj Cytuj
chcialbym powiedziec taka rzecz

wszyscy odradzaja solarki na pryszcze

mam 17 lat i mam problem z syfami. solarium mi pomaga. jest tu w instruktazu napisane ze problem wraca z podwojna sila po kilku dniach. ja chodze ponad miesiac-raz, czasami dwa razy w tygodniu-gdzie dawka nigdy nie przekroczyla 7 minut.

polecam sprawdzic

BTW. wole opalony ryj z syfami niz bialy z syfami

Znawca w dziale odżywki & suplementy :)

malutka_k

Wysłana - 21 września 2006 20:54    Edytuj Cytuj
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 155 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.