Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 533385 razy
Autor

SoLaRium- wszystko o opalaniu

maartuskaa

Wysłana - 04 lipca 2006 12:31    Edytuj  Cytuj
no ja tez slyszalam ze tuba jest lepsza ale ponoc slabiej sie nogi opalaja

p4ko

Wysłana - 06 lipca 2006 13:40    Edytuj Cytuj
a co myslicie o fotelach do opalania wylacznie twarzy??
ktos korzystal juz z tego to moze sie podzieli doswiadczeniami:)
pozdrawiam

malutka_k

Wysłana - 06 lipca 2006 14:51    Edytuj Cytuj
tak ja ! osobiscie wole normalne łozka bo co mi po tym ze jestemm opalona do pasa??? oczywisice gdy jest zima nie odkrywamy nog( w wieksozsci) to czemu nie...twarz opalona rece tez chcociaz ja i tak bede zwolenniczka zwyklego łozka super turbo
Specjalista -

p4ko

Wysłana - 06 lipca 2006 16:12    Edytuj Cytuj
ale na tym lepiej opala sie twarz czy na lozku jest taki sam efekt??:)

malutka_k

Wysłana - 06 lipca 2006 16:16    Edytuj Cytuj
taki sam !
Specjalista -

maartuskaa

Wysłana - 07 lipca 2006 07:54    Edytuj Cytuj
ja bym wolala opalajace od pasa w dol... hehe bo jak narazie to u mnie z nogami jest najgorzej a pobyt na sloncu mnie wykancza... i badz tu madry

malutka_k

Wysłana - 07 lipca 2006 11:24    Edytuj Cytuj
ja mam zawsze porblem z dekoltem obojetnie czy solarium słonce czy samoopalcz...niewiem ten dekolt jets moja słaba strona
Specjalista -

maartuskaa

Wysłana - 07 lipca 2006 11:59    Edytuj Cytuj
no ja mam wlasnie odwrotnie chociaz dekolt tez mi slabiutko lapie slonce. ale nogi to tragedia jednak trzeba bedzie pojsc na "prawdziwe" sloneczko

maartuskaa

Wysłana - 07 lipca 2006 17:32    Edytuj Cytuj
czy dobrym pomyslem jest posmarowanie sie troszke samoopalaczem a pozniej pojscie na solarium? :P

Jenna_20

Wysłana - 07 lipca 2006 23:23    Edytuj Cytuj
Wiele osob mi zarzuca ze nie odwiedzam mojego posta więc sprostuje-od 6 miesięcy robie sie coraz bardziej "antysolarium".Dlaczego?Słyszę już o 3 przypadkach jakis poważnych schorzeniach "posolarjnych"-i chodzi tutaj o w miare znajome mi osoby,wiadomo jak sie czyta o czyms w gazecie itd mneijszy to ma wpływ kiedy nie zaczyna dotyczyć dana sprawa naszych bliskich czy znajomych.Otóż pewna dziewczyna która znam z widzenia obecnie ma czerniaki i to bardzo duże,powód wiadomo jaki.MA 21 lat i zniszczyła sobie życie wlasnie przez solarium.Inna kolezanka złapała w soalrium moze mniej inwazyjną chorobe ale tez chorobe a mianowicie -łupież różowaty.3 osoba ma tak zniszczona skóre ,ze musi jezdzic na jakies złuszczanie dermatologiczne do kliniki poparzeń....
Niegdys wielki entuzjazm ,dzisiaj coraz czesciej mówie NIE solarium!
Znawca -

Odpowiedzi jest na 155 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.