wieszky efekt to stopniowo, w cwiczeniach wiekszy efekt tez masz po jakims czasie, a nie odrazu, wszyscy by chcieli miec "juz", a potem bedzie "co na oparzenia po solarium"
"Ten tylko jest wolny, kto na wysokość wstępuje bez uciech, a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -
1150441808000
el_ka_
Wysłana - 26 czerwca 2006 14:22
Mam takie pytanie: byłam na solarium juz kilka razy (około 8 czy 9) i niestety nadal nic po mnie nie widać, wciąż jestem blada jak byłam (mam fototyp 3)...Ale na nogach pojawiły mi się czerwone naczyńka (po okolo 5 czy 6 razie), jakby zaczeły mi pękać naczynia, i z każdym razem po solarium wydaję mi się teraz że jest ich coraz więcej, nie wiem dlaczego tak się dzieje i od czego tak jest...od solarium?
1151324558000
pirett
Wysłana - 27 czerwca 2006 08:18
mam pytanie. ostatnio jezdzilam na rowerku i troszke sobie spieklam plecki. wczoraj bylam po raz pierwszy na solarium na 6 minut. zamierzam isc jutro. mam fototyp 3. czy moge isc na solarium pomimo opalonych na czerwono plecow? (nie jest tego duzo, ale troszke piecze).
no wiec mam problem :P w poniedzialek bylam na solarium na 6 minut pierwszy raz od... pol roku. dzisiaj bylam na 10 minut. jak wyszlam z solarium bylo wszystko w porzadku. teraz jestem baaaardzo czerwona (zupelnie tak jakbym sobie poparzyla skore..) wszystko boli i piecze. dziwi mnie to dlatego, ze moja kolezanka miala o wiele jasniejsza skore ode mnie (ma blond wlosy, jasne karnacje, niebieskie oczy) a po 2 wizytach w solarium od razu byla brazowa (tzn. nie opalala sie na czerwono...) chce na jakis 1,5 tyg przystopowac z solarium. bede mogla pozniej chodzic? bo nie wiem czy nawet jesli skora mi zbrazowieje to czy nie istatnieje ryzyko kolejnego "spieczenia sie". moze wybrac 6 minut znowu i najslabsza lampe??
1151531456000
oska5
Wysłana - 29 czerwca 2006 08:33
bo wg mnie wy wszyscy za szybko chcecie, moze masz wrazliwsza skore, nie patrzy sie "a bo kolezanka" tylko patrzy sie na siebie. Co drugi dzien na solarium jak ostatnio sie było poł roku temu to wg mnie za duzo. poczytaj pierwsza strone tego posta, tam jest dwa razy w tyg, wiec na pewno nie pon-sroda. Opalenizne nalezy uzyskiwac stopniowo
"Ten tylko jest wolny, kto na wysokość wstępuje bez uciech, a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -
1151562824000
asha84
Wysłana - 02 lipca 2006 17:42
ma ktoś do sprzedania Oxolaren? Proszę o odpowiedzi na moje GG jak coś...
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
1151854940000
maartuskaa
Wysłana - 03 lipca 2006 12:49
lepiej sie opalac na lozku czy w tubie? dylemat mam
1151923794000
malutka_k
Wysłana - 03 lipca 2006 20:19
ja wole w łozku ... chcociaz mi na solarium Pani powiedziała ze tuba lepsza ale ile w tym prawdy to nie wiem