Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 533401 razy
Autor

SoLaRium- wszystko o opalaniu

oska5

Wysłana - 16 czerwca 2006 09:10    Edytuj  Cytuj
wieszky efekt to stopniowo, w cwiczeniach wiekszy efekt tez masz po jakims czasie, a nie odrazu, wszyscy by chcieli miec "juz", a potem bedzie "co na oparzenia po solarium"

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

el_ka_

Wysłana - 26 czerwca 2006 14:22    Edytuj Cytuj
Mam takie pytanie: byłam na solarium juz kilka razy (około 8 czy 9) i niestety nadal nic po mnie nie widać, wciąż jestem blada jak byłam (mam fototyp 3)...Ale na nogach pojawiły mi się czerwone naczyńka (po okolo 5 czy 6 razie), jakby zaczeły mi pękać naczynia, i z każdym razem po solarium wydaję mi się teraz że jest ich coraz więcej, nie wiem dlaczego tak się dzieje i od czego tak jest...od solarium?

pirett

Wysłana - 27 czerwca 2006 08:18    Edytuj Cytuj
mam pytanie. ostatnio jezdzilam na rowerku i troszke sobie spieklam plecki. wczoraj bylam po raz pierwszy na solarium na 6 minut. zamierzam isc jutro. mam fototyp 3. czy moge isc na solarium pomimo opalonych na czerwono plecow? (nie jest tego duzo, ale troszke piecze).

oska5

Wysłana - 27 czerwca 2006 08:24    Edytuj Cytuj
mądrze robisz.. poczekaj az ci zejdzie skoro piecze
jesli chodzi o popękane naczynka to nalezy unikac slonca i solarium
http://www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_naczynka.php

Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-06-27 08:28:15

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

JustBe

Wysłana - 28 czerwca 2006 21:33    Edytuj Cytuj
kupilem dzis przyspieszacz opalania firmy DAX ( jak sie ***nalem to poprawcie i jak zacznie slonce napierniczac to przetestuje go dla was

"jedynym usprawiedliwieniem bzykania jest to, że jest się pszczolą"

Vince Taylor [http://www.sfd.pl/temat287458/]

pirett

Wysłana - 28 czerwca 2006 23:50    Edytuj Cytuj
no wiec mam problem :P w poniedzialek bylam na solarium na 6 minut pierwszy raz od... pol roku. dzisiaj bylam na 10 minut. jak wyszlam z solarium bylo wszystko w porzadku. teraz jestem baaaardzo czerwona (zupelnie tak jakbym sobie poparzyla skore..) wszystko boli i piecze. dziwi mnie to dlatego, ze moja kolezanka miala o wiele jasniejsza skore ode mnie (ma blond wlosy, jasne karnacje, niebieskie oczy) a po 2 wizytach w solarium od razu byla brazowa (tzn. nie opalala sie na czerwono...) chce na jakis 1,5 tyg przystopowac z solarium. bede mogla pozniej chodzic? bo nie wiem czy nawet jesli skora mi zbrazowieje to czy nie istatnieje ryzyko kolejnego "spieczenia sie". moze wybrac 6 minut znowu i najslabsza lampe??

oska5

Wysłana - 29 czerwca 2006 08:33    Edytuj Cytuj
bo wg mnie wy wszyscy za szybko chcecie, moze masz wrazliwsza skore, nie patrzy sie "a bo kolezanka" tylko patrzy sie na siebie. Co drugi dzien na solarium jak ostatnio sie było poł roku temu to wg mnie za duzo. poczytaj pierwsza strone tego posta, tam jest dwa razy w tyg, wiec na pewno nie pon-sroda. Opalenizne nalezy uzyskiwac stopniowo

"Ten tylko jest wolny,
Znawca -

asha84

Wysłana - 02 lipca 2006 17:42    Edytuj Cytuj
ma ktoś do sprzedania Oxolaren? Proszę o odpowiedzi na moje GG jak coś...

"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"

maartuskaa

Wysłana - 03 lipca 2006 12:49    Edytuj Cytuj
lepiej sie opalac na lozku czy w tubie? dylemat mam

malutka_k

Wysłana - 03 lipca 2006 20:19    Edytuj Cytuj
ja wole w łozku ...
chcociaz mi na solarium Pani powiedziała ze tuba lepsza
ale ile w tym prawdy to nie wiem
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 155 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.