Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 533345 razy
Autor

SoLaRium- wszystko o opalaniu

Zygo

Wysłana - 21 sierpnia 2005 22:46    Edytuj  Cytuj
Raczej nie. Możesz twarz leciutko kremem nasmarować przed wyjsciem tak żeby wchłoneło wszystko zanim będziesz sie opalał. W sumie nie ma co panikować że cie spali. Oczywiście jeśli to twoja pierwsza wizyta to lepiej idz na 5-7 min (aby przyzwyczaić skure) jeśli lampy są mocne.

qmat8

Wysłana - 21 sierpnia 2005 23:38    Edytuj Cytuj
dzieki

Radziuuuuu

Wysłana - 22 sierpnia 2005 22:55    Edytuj Cytuj
A ja jednego nie moge skumac, jak mi pani daje na solarium taki maly kremik co niby przyspiesza opalanie utrwala i takie tam to jego jest tyle ze ja nawet klaty brzucha rąk i twarzy tym nie daje rady posmarowac :/ jak zrobic zeby on starczyl na troche wieksza powierzchnie ciala?

Przyjaciele przychodza i odchodza, wrogowie sie gromadza.

ania_m_91

Wysłana - 25 sierpnia 2005 20:53    Edytuj Cytuj
A ja mam ciemną karnacje i mi solarium nie potrzebne

Krugero

Wysłana - 26 sierpnia 2005 10:28    Edytuj Cytuj
siemanko. kupiłem dzisiaj preparat z beta-karotenem 90 szt. (w każdej jest 6,67mg B-K) za 7.50 . Podobno lepsze są preparaty w których dodatkowo wystepuje wit.E jednak one są dużo droższe. Czy uważacie że lepiej kupić mniej B-K ale za to z wit. E? moim celem jest pociemnienie karnacji. Dzięki!

siłe słonia szybkość gada da ci tylko lemoniada

qmat8

Wysłana - 26 sierpnia 2005 10:50    Edytuj Cytuj
a mozna wiedziec gdzie tak tanio kupilem beta karoten ?? w aptece czy na allegro ?? pzdr

Krugero

Wysłana - 26 sierpnia 2005 15:10    Edytuj Cytuj
w aptece w leklerku na bielanach

siłe słonia szybkość gada da ci tylko lemoniada

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 sierpnia 2005 21:50    Edytuj Cytuj
możesz dorzucić Wit. E, ale naturalną (prep: TokovitE, VitolE), syntetyczna prawie w ogóle się nie wchłania.

_ares

Wysłana - 03 września 2005 22:27    Edytuj Cytuj
Mam pytanie czy oliwke powinno sie stosowac przed czy po opalaniu ? i czy mozna przed posmarowac sie kremem do opalania firmy oriflame z bardzo malym faktorem?? a i jeszcze jaka oliwke polecacie bo na saszetki szkoda mi troche kasy bo u mnie solarium jest dosc drogie...

niuniaaa

Wysłana - 04 września 2005 08:57    Edytuj Cytuj
ja uzywam zwyklej oliwki bambino przed opalaniem.

Odpowiedzi jest na 155 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.