Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 533405 razy
Autor

SoLaRium- wszystko o opalaniu

Tom_s

Wysłana - 29 kwietnia 2005 21:05    Edytuj  Cytuj
przeglądnij temat parę stron wstecz... o kosmetykach było już pisane. Przed opalaniem-aktywator opalania, kosmetyk chroniący skórę i nawilżający, ewentualnie coś z bronzerem (w zależności co kto lubi)... Po opalaniu kosmetyk mocno nawilżający wysuszoną skórę. I kosmetyki 'do opalania w solarium' a nie na słońce.

Tom_s

Wysłana - 29 kwietnia 2005 21:11    Edytuj Cytuj
Więcej niebędę sie przed Tobą tłumaczył.

Nie ma takiej potrzeby

Pozdrawiam serdecznie i życzę milego weekendu...wielu opalajacych się.

I wzajemnie... wielu klientów

Pozdrawiam

_niuton_

Wysłana - 30 kwietnia 2005 14:30    Edytuj Cytuj
mam pytnie: jak teraz opale sie na solarium to czy pozniej w lecie "sloneczna" opalnienizna bedzie mnie lapac bez problemu?

OPALENIZNA

Wysłana - 30 kwietnia 2005 15:05    Edytuj Cytuj
tak,nadal bedzie lapać bez problemu,a nawet korzystniej ten stres przyjmie Twoja skóra. Namawiam do rozsadnych ilości.Nie wysusz skory i jesli opalasz sie na słońcu...zrezygnuj tego dnia z solarium.Zalecam krótkie ,a częstsdze seanse niż smarzenie sie podczas długich sesji.Zdrowego i berzpiecznego opalania.

Od ponad 12tu lat zajmuje sie branża solaryjną,walczę z mitami i bredniami o solarium,służę pomoca i doradą.Piszcie na opalenizna@opalenizna.com lub na gadugadu 1914517,a także ślijcie smsy : 602468888.Andrzej:)

_niuton_

Wysłana - 30 kwietnia 2005 16:44    Edytuj Cytuj
wielkie dzieki to teraz bezstresowo chodze na solarke a pozniej to juz na sloneczku

Karolinkaa

Wysłana - 01 maja 2005 12:14    Edytuj Cytuj
Paka krem nivea też jest dobry przed opalaniem,ale ten w okrągłym opakowaniu,na mnie dobrze działa.

_niuton_

Wysłana - 02 maja 2005 19:27    Edytuj Cytuj
pomocy !!!! bylem dzis drugi raz na solarce 8 minut i cos dziwnego mi ise zrobilo w miejscach ktore bezposrednio przylegaly do "tego na czym sie lezy" pojawily sie zaczerwienienia i to konkretne tylko w tamtych miejscach. czym to jest spowodowane??

Karolinkaa

Wysłana - 02 maja 2005 19:31    Edytuj Cytuj
Może byłeś za długo...ja na Twoim miejsc wzięłabym zimny prysznic i posmarowała się balsamem chłodzącym po opalaniu i odczekaj teraz zanim pójdziesz nastepny raz na solar!!!Przynajmniej 2-3 dni!!!Wypij tez z 2 litry wody niegazowanej,bo napewno się odwodniłeś!!!

_niuton_

Wysłana - 02 maja 2005 19:54    Edytuj Cytuj
no ok ale dlaczego tylko w tym miejscach ktore przylagaly do "podloza" ?
nie mam takiego kremu a nawet gdybym mial to nie mialby kto mi posmarowac plecow

Karolinkaa

Wysłana - 02 maja 2005 19:57    Edytuj Cytuj
Pewnie to wina łóżka,może było za słabo wyczyszczone i cię poprostu przypiekło!!!Jeśli nie masz balsamu,to idź do sklepu po maślankę,a jeśli nie ,to posmaruj się zwykłym kremikiem,jaki tam masz.Napewno sam sobie jakoś posmarujesz,spróbuj ,wierze w Ciebie!!!Albo zawołaj jakąś miłą sąsiadkę :)Pozdro!!

Odbijam sog'a :)

Odpowiedzi jest na 155 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.