Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 533352 razy
Autor

SoLaRium- wszystko o opalaniu

Gieniusia

Wysłana - 19 listopada 2004 16:30    Edytuj  Cytuj
Ja tam bylam kilka razy na solarce ale postanowailam sproowac czegos nowego...kupilam sobie samoopalacz i tesh jest dopshe Podobny efekt tyle ze samemu trzeba rozpylac go na ciele hehe pozdrawiam!!!!

So to jest: małe czarne puka w szybke? - murzyn w piekarniku :P buhaha (nie wiedzialam co napisac)...

Eska

Wysłana - 19 listopada 2004 18:46    Edytuj Cytuj
heh samoopalacz... nigdy nie probowalem - wole solke. ALe tak z ciekawosci to ile taki samoopalacz sie trzyma ? I czy jak sie umuje to schodzi ?

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

FILIPPOO

Wysłana - 27 listopada 2004 16:46    Edytuj Cytuj
a przestan z samoopalaczem pozniej sie widzi w busie lub na dysce ,laske ktura twarz ma "opalona" a szyja i miejesca za uszami itd. blade jak maka...NIEPOLECAM...POLECAM-SOLARIUM )

Za kapturem panny sznurem..

a reszta w profilu

MichaelRKS

Wysłana - 02 grudnia 2004 12:55    Edytuj Cytuj
Cześć na wiosne opowiadałem swoją przygodę z solarium... ale była Ona bardzo krótka...
Teraz natomiast powracam do tego... (na sylwka lece do Francji z moim Słoneczkiem) Dlatego też chciałbym fajnie wyglądać
Byłem pierwszy raz na TURBO 8 minut... w środę i idę jutro. Niestety to 8 minutek nic nie dało:/ Mam fototyp 3 ciemne oczka, bardzo ciemne blond włoski... Solarium jest wporządku, chodzę z koleżanką, która chodzi zazwyczaj na 10 minutek i jest bardzo fajnie I specjalnie zawsze idę po niej kiedy lampy są nagrzane Ten 1 raz byłem na sucho, jutro być może zaryzykuje oliwkę albo jakiś kremik... Tylko na ile iśc 10 min? Może 12? 15?:D ... przy 8 lekko sie spociłem ale 0 efektów... Planuje iśc tak 4-5 razy co 2, 3 dni ... pozniej to jush tylko podtrzymywac do sylwka 1,2 razy w tygodniu:D Napiszcie na ile się wybrać:D

TrEninG CzYni MiStRzA!

Jenna_20

Wysłana - 03 grudnia 2004 00:11    Edytuj Cytuj
Skoro 8 min nic nie dało to spróbuj na 15 min,polecam oliwkę ,po niej naprawde fajny efekt (niestety nie jest to zdrowe).Skoro po 8 min nie ma rezultatow moze warto zmienic solarium??widocznie są stare lampy a to tylko strata zdrowia i pieniedzy...Aha i nie przeginaj z tym chodzeniem co 2 dzien....wystarczy co 3.Potem wystarczy raz na tydzien na 15 min

Zmieniony przez - Jenna_20 w dniu 2004-12-03 00:13:05
Znawca -

MichaelRKS

Wysłana - 03 grudnia 2004 08:51    Edytuj Cytuj
Dzięki Jenna
Pójde może najpierw na 12 dziś z oliwką... bo nigdy nie wiadomo jak zadziała:D Co do solarium to chodzę z moją koleżanką, której mamy jest ten właśnie zakład No i na nią działa bardzo dobrze no i z tego co wiem lampy są dosyć nowe... więc tutaj pewnie kwestia czasu... zresztą jak czasem się porównam do "normalnych" ludzi to bez solarium wydaje sie bardzo opalony... więc chyba to 8 to było za mało jak na moją cere...:D
Pozdro dziś wieczorkiem napisze... bo południu pójde

TrEninG CzYni MiStRzA!

MichaelRKS

Wysłana - 03 grudnia 2004 19:43    Edytuj Cytuj
No i bomba !! :D
Poszedłem sobie w popołudniu na 12 minutek + oliweczka i wkońcu poczułem powera... teraz jest 19 i jestem jush czerwoniutki... czuje, że troszkę piecze... Zaras wezme sobie letni prysznic ... balsamik i soczek marchwiowy :D

Dzięki Jenna

TrEninG CzYni MiStRzA!

Eska

Wysłana - 03 grudnia 2004 21:46    Edytuj Cytuj
"jestem jush czerwoniutki... " heh ty nie masz by czerwony tylko brazowy uwazaj zebys sie nie zjaral za bardzo...

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

Jenna_20

Wysłana - 03 grudnia 2004 22:30    Edytuj Cytuj
Eska zaczerwienienie skóry po solarium jest zjawiskiem naturalnym....Byle bez przesady,kiedy nie mozesz dotknąć skóry bo tak bardzo piecze-to jest juz poparzenie.Proponuje koledze silne nawilzenie skóry balsamem a twarzy kremem nawilżającym,to powinno zapobiec ewentualnemu schodzeniu skóry....

Zmieniony przez - Jenna_20 w dniu 2004-12-03 22:31:18
Znawca -

stripped

Wysłana - 04 grudnia 2004 00:02    Edytuj Cytuj
A ja byłem na solarium stojącym na 17 minut i nawet się nie zaczerwieniłem

Odpowiedzi jest na 155 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.