Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 533415 razy
Autor

SoLaRium- wszystko o opalaniu

kubuś...

Wysłana - 01 marca 2004 15:58    Edytuj  Cytuj
W sumie to problemów nie mam z przegrzaniem lecz z opaleniem niektórych partii ciała(tzn.pod barkami i łopatki) i myślałem że tuba załatwi ten problem.Ale widać że rozmawiam z konkretną osobą która się zna b. dobrze na temacie.Dzięki Ci za to.Konkrety to lubie!!!!!!

Carpe diem, quam minimum credula postero...

Jenna_20

Wysłana - 01 marca 2004 22:12    Edytuj Cytuj
byc moze Twoj problem załatwi opalanie sie lezac na brzuchu,a nie na plecach.Tez mialam podobny problem,zażegnałam go sesjami ,leżąc na brzuchu,troche nie wygodnie,no ale...pozdrawiam
Znawca -

kubuś...

Wysłana - 01 marca 2004 22:17    Edytuj Cytuj
Przy następnej okazji wypróbuje ten sposób.Może zażegna moje problemy.Mam nadzieje że tak będzie...

ziki2000

Wysłana - 02 marca 2004 20:57    Edytuj Cytuj
Tuba jest bardzo dobra zeby wlasnie opalic sie pod pachami i innych pare partii...sam tak robie i pozniej znowu wracam na lezace...bo na nim jest najlepszy relax

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

kubuś...

Wysłana - 03 marca 2004 15:37    Edytuj Cytuj
Oki wielkie dzięki......Tylko mam jeden niewielki problem.Gdzie można znaleźć taką TUBE?Bo za bardzo nie mam czasu biegać po Wrocku i szukać.A jak Jenna napisała wcześniej że jest na Jedności ale kto wie czy te solarium jeszcze istnieje.A nie jest mi nigdzie po drodze na Jedności żeby jechać i sprawdzać.Jeszcze raz dzięki.

Tessu

Wysłana - 27 marca 2004 16:16    Edytuj Cytuj

98% katolicy, każdy grzeszy

Jenna_20

Wysłana - 27 marca 2004 22:11    Edytuj Cytuj
kubuś to solarium istnieje jednak ,ale trudno tam w sumie dotrzec teraz bo jest ulica rozkopana strasznie kolo mnie i tramwaje nie jezdza od roku tutaj centralna wiocha w sercu miasta.Ale jesli wiesz gdzie jest 1 LO na Poniatowskiego to bez trudu tam dojdziesz. Idac ta strona ulicy gdzie jest to LO nr 1 mijasz 'żabke'(taki sklep) idziesz jeszce jakies 10 metrow i widzisz neon z napisem &quot;solarium&quot; tam jest wlasnie ta tuba,cena to chyba 1 zł za min o ile sie nie myle ale pewnie sie myle bo bylam dawno temu.
Znawca -

kubuś...

Wysłana - 06 kwietnia 2004 08:04    Edytuj Cytuj
Oki.Wielkie dzięki.Dawno tu nie zaglądałem bo myślałem że nikt już nic nie napisze.Pozdrawiam...

Jenna_20

Wysłana - 06 kwietnia 2004 22:09    Edytuj Cytuj
Kubuś... ostatnio widzialam ze tuba stoi takze na Hallera w &quot;Słonecznym studio&quot; polecam bardziej to na Hallera-nówka nie śmigana
Znawca -

kubuś...

Wysłana - 06 kwietnia 2004 22:15    Edytuj Cytuj
To w sumie spoko...Jeszcze raz dzięki.Jak jeszcze nie czytałaś to przeczytaj maila.Może tam być coś co Ciebie zainteresuje.Jeszcze raz sorki.Myśle że niedługo z niej skorzystam(jak tylko dostane wypłate)
Pozdrawiam...

Odpowiedzi jest na 155 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.