Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 533416 razy
Autor

SoLaRium- wszystko o opalaniu

Muzykmg

Wysłana - 25 września 2003 16:29    Edytuj  Cytuj
Zapodaj 13 i potem 15 albo od razu 15. Zalezy jak sie czujesz... A co do tego czy lampy zawsze sa schlodzone to i owszem, ale niekiedy sa bardziej schlodzone Np jak wejdziesz jako 1szy klient po nocce to dluzej sie beda nagrzewaly. Duzo dluzej.

Rzuc dziewczyne zanim ona rzuci Ciebie ;D

===> ...::: mafia-kafary-sfd-pl :::...<===

Neverhood

Wysłana - 25 września 2003 17:22    Edytuj Cytuj
...juz mi troche przeszla złość na te solarium ... az dam Ci soga muzyk

A wniosek z tej caly sytuacji taki, iż trzeba chodzić na koniec dnia, cos koo 17 kiedy lampki się już troche rozruszały

(...bo dziś jak mniemam moglem być faktycznie pierwszym klijentem )

-----------------------------------------
Mam Własne Zdanie Ale Sie Z Nim Nie Zgadzam
Studium Psychologii Psychotronicznej

ziki2000

Wysłana - 25 września 2003 18:59    Edytuj Cytuj
Idz teraz na 12 a pozniej na 15 ...nie sluchaj tej z solarium bo one najczesciej same nie widza --serio...musisz sam obserwowac jak jest...kup wrazie czego kremik zeby nie podrznic skory i po opalaniu posmaruj cialo balsamem nawilżajacym...pij beta karoten(mozesz kupic w aptece)...to tyle jak cos pisz jak jest...

ps.ja juz uzalezniony jestem a zwie sie ta choroba tenorektyka jakos tak....czyt. o tym niedawno...

&lt;&lt;&lt;Champions
are Made
Not Born&gt;&gt;&gt;

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

Muzykmg

Wysłana - 25 września 2003 19:06    Edytuj Cytuj
Thx za soga. Ja robie tak, ze biore albo najmocniejsze (u nas niewielka roznica w cenie) albo to, na ktorym wlasnie ktos sie konczy opalac, a prawie zawsze ktos konczy Wtedy jak sie patrze na rece to pani zawsze super dezynfekuje a tak jak nikt nie patrzy to naharka, rozmarze recznikiem i niby dezynfekcja

Neverhood

Wysłana - 25 września 2003 19:59    Edytuj Cytuj
ziki ...a jeszcze bym sie zapytał - ile kosztuję beta karoten w aptece, tak mniej więcej?

....a kremik juz dawno mam

-----------------------------------------
Mam Własne Zdanie Ale Sie Z Nim Nie Zgadzam
Studium Psychologii Psychotronicznej

Muzykmg

Wysłana - 25 września 2003 20:23    Edytuj Cytuj
Drogi jak sqrrr... Znaczy to zalezy w jakich dawkach. Ten pozadny - o ile pamietam szwedzki - Solarin to chyba cos ok 40-50pln za miesiac. Ale juz nei pamietam. Wiem tylko, ze byl cholernie drogi. Taniej wychodzi sok z marchwii - np. Witaminka Hortexu :P mniammmm... Na nia czest osa promocje w hipermarketach a zawartosc b-karotenu w jednej szklance jest porownywalna z tabletka cholernie drogiego solarinu. Oczywiscie sa inne tabsy z b-karotenem ale juz podobno z mniejsza zawartsocia i gorszej jakosci.

ziki2000

Wysłana - 25 września 2003 20:47    Edytuj Cytuj
Dokladnie nie wiem bo sam nigdy nie kupuje...ale sok z marchwi tutaj bedzie dobry ma naprawde duzo beta karotenu....

&lt;&lt;&lt;Champions
are Made
Not Born&gt;&gt;&gt;

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

Muzykmg

Wysłana - 25 września 2003 21:12    Edytuj Cytuj
Nie jestem na 100% pewien, ale papryka jest jeszcze ponoc dobra. Tylko oczywiscie ta slodka a nie ta chili czy jakies inne badziewia :D

SFD

Wysłana - 26 września 2003 02:39    Edytuj Cytuj
W zeszłym sezonie wspomagałem się codziennie soczkim 0.7 z marchewki-w połączeniu z lampami było super-po soku jest nieco bardziej żółty odcień skóry-teraz soki olałem i troche żałuje.Musze do nich wrócić.Pozdro!

graka

Wysłana - 12 października 2003 23:24    Edytuj Cytuj
mam pytanko!!!
czy ktoś ma i używa takiego solarium małego w domu???coś w stylu kwarcówki!!bo widziałam w sklepie po okazyjnej cenie i zastanawiam się czy sobie nie kupić.napiszcie co o tym myslicie i czy coś wiecie!!

dzięki

pozdro

Watermelon-is a great fruit.
You eat ,you drink ,you wash your face!!!

Watermelon-is a great fruit.
You eat ,you drink ,you wash your face!!!

Odpowiedzi jest na 155 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.