Witajcie. Nie jest to mój pierwszy spalacz, ale chcę tym razem wybrać odpowiedni. Brałem długi czas TSE. Dziwnie działał. Raz po 2 kapsułkach było ciepło, następnego dnia po 4 nie było efektu.
Mój krąg "poszukiwań" zawężam do: *Cytogenix Xenadrine HC RFA-X *Cytogenix Xenadrine RFA *MAN Scorch - Reveal The Steel *Universal Animal Cuts *Universal Fat Burners *Universal Super Cuts 3
Do tego dojdą odżywki : *Olimp BCAA Mega Caps *Olimp Carbo jako izotonik na treningu
garenge jaką masz diete? Jeżeli nie masz jakiegoś fajnego ostatniego posiłku to białko mogłoby być na noc (egg protein) z BCAA to BCAA TST ja aktualnie jade na BCAA Xtra ale przy wadze 100kg i treningu aerobowym to 500g wystarcza na ok 2 tyg. TST jest troszkę droższe ale na pewno na dłużej starcza
s.m.p.a.: "każdy organizm jest inny dietę powinniśmy dostosowywać bazując na własnych doświadczeniach"
277 jeszcze mi zostało.
Myślałem nad takim zestawem Dymatize Super Amino 4800 500 kaps. ( naprawde promocja za 58, chyba warto) + hot sport drink + ostrowia wpc 80 i moze hmb olimpu