Witam, chciałbym poradzić się was na temat skróconego FBW. A więc, ćwiczyłem do tej pory zwykłym FBW i teraz chcę przejść na skrócone, ale miałem 5 tygodni przerwy i nie wiem, czy muszę np poćwiczyć 1 tydzień zwykłym FBW a potem przejść na skrócony, czy też nie.
A oto mój plan którym chcę ćwiczyć od poniedziałku: Przysiad 3s Wiosłowanie sztangą 3s Wyciskanie na płaskiej 3s
Będę szczery,ja nigdy czyms tak krótkim nie ćwiczyłem,co nie znaczy ze to koniecznie nie wypali...
"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"
www.pajacyk.pl www.kundelpolski.pl
Specjalista -
1240689731000
WzT
Wysłana - 25 kwietnia 2009 22:11
Chyba, że zrobię tak:
Przysiad/Wykroki 3s Wiosłowanie sztangą/ Podciąganie na drążku podchwyt 3s Wyciskanie sztangi na płaskiej 3s
1240690305000
Patay
Wysłana - 25 kwietnia 2009 22:16
Nie musisz za wszelką cenę zmieniać sprawdzonych planów, rozumiem, że bazowałeś na tym:
A przysiad, wyciskanie na ławce, wiosłowanie B przysiad, wyciskanie żołnierskie, mc
Tylko jeśli chcesz uzyskać dobry efekt to należy stosować pełny plan tj. A - B - A - B - A - B, a nie tylko połowę, olewanie pozostałych ćwiczeń tylko utrudni sprawę.
1240690608000
WzT
Wysłana - 25 kwietnia 2009 23:23
A takie coś byłoby dobre:
Przysiady ze sztangą 3s Wiosłowanie sztangą 3s Wyciskanie sztangi na płaskiej 3s Wyciskanie sztangi z klatki 2s
Do Traktor71 czy moglbys sprawdzic czy moj plan fbw sie nada? Z gory dzieki Sesja A A Klatka piersiowa: - Wyciskanie Sztangi Na Lawce Plaskiej 3s Barki: - Wyciskanie sztangi z przed glowy 2s Tricepsy: - WYCISKANIE "FRANCUSKIE" JEDNORĄCZ SZTANGIELKI W SIADZIE 2s Plecy: - Martwy ciąg 2s - Podciaganie Sztangi w Opadzie (Wioslowanie ) 2s Nogi: - Prostowanie nóg w siadzie 2s - Uginanie nóg w leżeniu 2s Bicepsy: - Uginanie ramion ze sztanga 2s
Sesja B Klatka Piersiowa: - Wyciskanie Sztangi Na Lawce Skosnej 3s Barki : - Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia 2s Triceps : - POMPKI W PODPORZE TYŁEM 2s Plecy : - Podciaganie Konca Sztangi w Opadzie 2s - PODCIĄGANIE SZTANGIELKI W OPADZIE(WIOSŁOWANIE) 2s Nogi : - Przysiady ze sztanga 2s - Wspiecia na palce ze sztanga w rekach 2s Biceps : - Uginanie ramion ze sztangielkami w chwycie młotkowym 2s
Sesja A Klatka piersiowa: - Wyciskanie Sztangi Na Lawce Plaskiej 3s Barki: - Wyciskanie sztangi z przed glowy 2s Tricepsy: - WYCISKANIE "FRANCUSKIE" JEDNORĄCZ SZTANGIELKI W SIADZIE 2s Plecy: - Martwy ciąg 2s - Podciaganie Sztangi w Opadzie (Wioslowanie ) 2s Nogi: - Prostowanie nóg w siadzie 2s - Uginanie nóg w leżeniu 2s Bicepsy: - Uginanie ramion ze sztanga 2s
Dzieki
1240776679000
traktor71
Wysłana - 27 kwietnia 2009 02:16
Kijek1902
dla kogo to ma byc? napisz cos o sobie.
pozdrawiam.
...a tak przy okazji....polecam lekture moich postow: