Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6140 razy
słowa kluczowe: skręt  kiszek  jelit 
Autor

Skręt kiszek / jelit ?

kuki611

Wysłana - 25 marca 2010 23:37    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Tak więc wczoraj przejadłem się jajkami, przez całą noc miałem gorączkę wzdęcia (bardzo dużo pierdów) ból głowy no i nie moge wypuścić stolca, warto wspomnieć że ostatnio masakrycznie trzymałem kał ponieważ nawłaziło wiary do kibla i cały czas następna osoba, tak więc ja biedny siedziałem i czekałem tak , aż mnie wykręcało na boki, trwało to około 15-30 min.

Czytałem objawy skrętu kiszek / jelit i są bardzo podobne do moich, ale mam nadzieje że to przez jajka, ostatnio wpylałem dużo białka bo mam trening na mase, mam nadzieje że to tylko przez to że przegiąłem z jajkami :/ jajka były na twardo, jadłem też sporo, a no i powiem tak, że mój mocz jest bardzo ciemno brązowy, wygląda tak jakbym wogóle nie wchłaniał wody ponieważ wypiłem herbatę, i taki sam kolor wysikałem... To także objaw skrętu kiszek tzw. "Odwodnienie". Zanim pójdę do lekarza chcę poznać opinie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 marca 2010 23:26 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Andrews66

Wysłana - 26 marca 2010 23:26    Edytuj Cytuj
Nie poznawaj opinii tylko zjeżdżaj czym prędzej do lekarza! Ciemnobrązowy mocz to nie jest jakiś tam objaw tylko poważna sprawa.

kuki611

Wysłana - 29 marca 2010 14:28    Edytuj Cytuj
ok doszedłem do tego co mi było :
przejadłem się białkiem, źle się odżywiałem ( za dużo owoców dzień w dzień odrazu po posiłku ) no i jajek zdecydowanie za dużo, nerki przeciążyłem chyba, niby jest juz coraz lepiej, pewnie cos tam zlego sie w nich działo. Najwazniejsze ze juz po wszystkim :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Skręt kiszek / jelit ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.