ciekawe ile maja gracze NBA jak niektorzy maja dosieznego 140cm ja musze swoj zmezyc zaraz i zaczac cwiczyc tak abu w lipcu miec 3m jesli ktos ma jakis fajny trening to niech zapoda potrzebuje 3 m bo za taki wynik westach sprawnosciowych na awf jest 100 na 100 punktow z tej konkurencji
no tak fakt przesadziel z tym dosieznym o 11 cm bo pomylilo mi sie ze skokiem z rozbiegu "Oto dane z magazynu - miesięcznika Hoop z listopada 2002 roku (10 zawodników z największym wyskokiem dosiężnym w historii NBA) 1. Spud Webb - 129 cm (zasięg dłoni Spud''a wynosi tylko 201cm; przy wyskoku sięgał głową do obręczy; w najlepszych czasach maksymalnie "łapał" aż 345cm, co dawało mu około 145 cm wyskoku z tzw. rozbiegu!) 2. Dominique Wilkins - 123 cm 3. Vince Carter - 121 cm 4. Michael Jordan - 121 cm 5. Dee Brown - 119 cm 6. Jason Richardson - 118 cm 7. Julius Erving - 116 cm 8. Clyde Drexler - 114 cm 9. Kobe Bryant - 112 cm 10. Larry Nance - 110 cm "
mi sie wydaje ze to jednak mozna wsadzic wszystko miedzy bajki. zawodnikow w nba ktorzy maja powyzej 110 cm sadze ze wielu nie ma. powiedzcie ile razy w jakiejkolwiek sytuacji widzieliscie zeby ktorys z nich mial glowe nad obrecza?
carter czy jordan ktorzy sa na czele tej stawki i ponoc maja ok 120 cm powinni lapac sie obreczy zebami, tymczasem ja nigdy nie widzialem zeby oni chociaz czubkiem glowy dotkneli.
1166121745000
Kamil88
Wysłana - 14 grudnia 2006 19:52
wdac ze sie sie wogule koszem nie interesujesz poogladaj konkursy wsadow albo jakies pokay na all star week jak przeskakuja samocod itp.
nie zrozumiales o co mi chodzi nie wazne. mam gleboko w kakale czy wiezysz w to ze ktos tyle skacze czy nie ale pewnie myslales ze ty jestes bardzo dobry i zal ci dupsko sciska z zazdrosci pozdro