Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Silownia w Budowlance Konin

Krychuko5

Wysłana - 17 marca 2010 16:50    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich chodzi mi o to , ze jeżeli ktoś chodzi tam do szkoły to siłownie ma za darmo czy musi płacic za karnet ? Bardzo by mnie to interesowało bo niedługo będę wybierac szkolę ;] i wg wszystko co możecie powiedziec o tej siłowni ;d a może porównac siłownie Relax a siłownie w Budulcu ;p tylko tak starannie ;] Bardzo bym był wdzięczny... Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2010 14:12 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

macciekk02

Wysłana - 18 marca 2010 14:12    Edytuj Cytuj
Nigdy tam nie byłem ale wiem ze sa karneciki ale sporo jest sprzętu na siłowni !!!
PS. Tez sie zastanawiam nad tym czy tam iść

Buli915

Wysłana - 18 marca 2010 14:37    Edytuj Cytuj
hmm troche dziwne wybierac ponad gimnazjalna szkole pod wzgledem silowni...

Krychuko5

Wysłana - 18 marca 2010 15:19    Edytuj Cytuj
wiesz co interesuje mnie tam 1 kierunek a akurat silka tam jest wiedz sie zastanwiam czy tam isc czy gdzie indziej bo w 2 szkole jest ten sam kierunek ale silki niema ;[ i co powie mi ktos czy jak sie tam chodzi do szkoly to za free jest caly czas silka ? Bardzo mnie to interesuje prosze o szybka odpowiedz ;d

dtws

Wysłana - 18 marca 2010 16:48    Edytuj Cytuj
Jak jestes uczniem budowlanki to i tak placisz... Pytalem sie w-fistki we wtorek ile kosztuje karnet to mowila ze 35zl silownia i wpisowe 5 zl. Chyba ze bedziesz dobrym sportowcem i bedziesz uczeszczal w zawodach i zajmowal dobre miejsca to masz silke za darmo...

dtws

Wysłana - 18 marca 2010 16:52    Edytuj Cytuj
No ale sprzetu masz duzo na tej silowni... Jest na czym pocwiczyc... i sprzet jest dobry a nie jakies tam bzdury... 40 zl miesiecznie wydaje mie sie bardzo malo... i silownia jest od 17 chyba do 20

Krychuko5

Wysłana - 18 marca 2010 18:24    Edytuj Cytuj
e tam to wole dalej na Relax lazic za te 50 zl miesiecznie ;d tam jest fajny klimat ;d i o ktorej chce to ide ;d

PDI90

Wysłana - 18 marca 2010 19:49    Edytuj Cytuj
Jestem w szoku widząc moją byłą szkołę na forum SFD. W budowlance też można chodzić o której się chce:) Formalnie trzeba tj. Kolega wspomniał od 17, ale jeśli jesteś uczniem to o każdej porze możesz wbić. Siłownia z tego co pamiętam była wyposażona w sprzęt firmy HES. Niestety w Relaxie nie byłem, więc nie jestem w stanie porównać. Masz do dyspozycji jeszcze siłownię w PWSZ, ale ta w Budowlance jest lepiej wyposażona. Ew. Mogę sprzedać Ci karnet do mnie na siłownie ;)

Krychuko5

Wysłana - 18 marca 2010 21:11    Edytuj  Cytuj
hehe a wiesz moze czy dla uczniow byla free silka czy tez karnet ?

PDI90

Wysłana - 18 marca 2010 21:47    Edytuj Cytuj
Uczniowie również płacą, co prawda nie pamiętam już ile dokładnie, ale napewno w granicach 30-40zł. Absolwenci również mają jakiś rabat z tego co kojarzę:)

Krychuko5

Wysłana - 19 marca 2010 08:54    Edytuj Cytuj
aha ele ogolnie z tego co wiem bo moj kuzynek tam chodzil zeby odrobic forme to bulil 30 zl miesiecznie a takto tera na relax smiga , ale mi to tylko sie rozchodzilo jak bede wybieral szkole to czy jak sie by udalo tam isc do budulca bo silka i wg ... ale jak mowisz ze dla uczniow tez platne to pierdo... ;d Ide znowu na relax ;d heh a co ty cos mowiles ze masz silke ;d

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Silownia w Budowlance Konin

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.