Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
pozatym gośc pisze że do każdego zakupu dożuca darmowe póbki innych to już nie pierwsze ogłoszenie od tego sameo typ apoznje po nicku albo mailu i numerze gg co sądzicie?
w imię konstytucji wolności słowa moge gadać co mi się żywcem podoba bez ponoszenia odpowiedzialności słowo jest wolne
po przeliczeniu samej cofy wychodzi ciut taniej niż w sklepie z suplami , a cofa kosztuje grosze . DHEA też .
a niech ci się dziabnie na łyżeczkę tej cofy z pół grama ?
daj spokój cofe kup w sklepie z suplami a dhea na allego
Znawca -
1268089914000
bauamuta
Wysłana - 09 marca 2010 00:31
no możnazrobić roztwór w spirytusie tego dhea trzymać w butli po syropie z ciemnego szkła z moich obliczeń to z 1g w 100ml mam 10mg w mililitrze a to wezme strzykawką insulinówka,jednak jak przeliczyc gotowe dhea po 25mg 60 tabl czyli 1,5 grama za 60 zł a tu mam gram za 25 to 1,5 grama tu bym miał za 40 zł jednak taniej pozatym ta kofa opłąca sie kupić odrazu z 200 300 gram wtedy zdecydowanie taniej ceny tak są troceh dziwnie poporobione al ejak sie dogada z chłopem to moge zrobić korzystny zakup
w imię konstytucji wolności słowa moge gadać co mi się żywcem podoba bez ponoszenia odpowiedzialności słowo jest wolne
1268091084000
Ksiedzu
Wysłana - 09 marca 2010 06:27
Ma tam jeszcze coś ciekawego?
wydymac caly swiat
Ekspert -
1268112443000
GUERRERO
Wysłana - 09 marca 2010 10:38
to delikatnie mówiąc kolega chcę cię na kofie troszkę przerżnąć
strona jest sprawdzona ma jeszcze trochę innych wynalazków to jest taki mój mały niezbędnik, bo ćwiczę sw i za sam magnez, potas i wit c bym się nie wypłacił co prawda nie ma wszystkich cudeniek, ale jak dobrze poszukasz to wszystko znajdziesz w sieci, jeszcze mała dygresja do syropku, a na chooy? tu masz sprzęt do robienia kapsułek
kofeine mozna kupic za 150zl za 1 kg ja DHEA kupilem 250 tabs po 25mg za 50zl czyli 6.25g za 50zl w tabsach a on ma 1g za 25 czyli interes zaden... P.S. widzialem te niby super oferty juz na paru innych forac.Glupi sie pewnie znajda
1268129452000
bauamuta
Wysłana - 09 marca 2010 11:45
thx za info sog niewejdzie ale dzięki :D
1268131518000
Smbd
Wysłana - 14 kwietnia 2010 21:41
Czy kolega metadon mógłby podać do siebie adres e-mail? Mam jedno pytanie a nie jestem w stanie wysłać maila przez profil użytkownika. mail do mnie somebd@tlen.pl