Zacząłem chodzić do klubu siatkówki, mam zamiar chodzić 2-3 razy w tygodniu. Trening trwa 2 godziny. Ponadto chodzę 3 razy w tygodniu na siłownie i 2 razy na basen. Więc teraz pytanie - czy ta siatkówka nie zaszkodzi ? I czy grozi spalaniem mięśni? Jeśli tak to jak tego unikać ? Zawsze po siłowni pije carbo, po treningach siatki też tak robić ? Coś jeszcze dodać? Oprócz tego pije czasem mass xxl i nitroprogen(białko) ale to tylko jeśli zjem za mały posiłek(diete mam na mase).
Ciężko jest to wszystko pogodzić, wiem coś o tym, bo mam jeszcze sporo ostrzej napięty terminarz niż Ty, łatwo się wypalić i przemęczyć.
Force is what makes the athletic world go round and round and separates the men from the boys.
1208613601000
WilliArka
Wysłana - 19 kwietnia 2008 16:37
W poniedziałki miałbym trening siatkówki od 16.30 do 18.30. Zanim dojechałbym do domu to byłoby koło 19.15. Czy jest sens chodzić wtedy o 20.00 na siłownie (o 21.30 zamykają, a trenining trwa niecałe poltorej godziny). ? I co wtedy zjesc/wypić między siatką a siłką? Myślałem nawet żeby zrobić se jakiś ryż i mięso i zjeść w autobusie powrotnym z siatkówki(jedzie się pol godziny.