Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Siłka wrocław Gladiator!!

xmorderspl

Wysłana - 22 stycznia 2008 20:20    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam pytanie siłka gladiator we wrocku na ulicy orzechowej jeszcze istnieje? Chciałbym tam chodzić z kumplem ale nie wiem nawet dokładnie w którym miejscu ona jest. JEśli jest ktoś z tej siłki niech da znać!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 lutego 2008 11:10 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Mati_16

Wysłana - 20 lutego 2008 11:10    Edytuj Cytuj
Siema...

chodziłem tam do stycznia potem az do dnia dzisiejszego przestałem cwiczyc i nie wiem czy jeszcze ona istnieje ale doszły mnie słuchy ze był tam remont i chyba jednak siłka została przekształcona w klub bokserski (czy ogólnei klub zajmujacy sie szyukami walki) ale nie jestem pewny dlatego najlepiej jak bys sam sie dowiedział co jest grane... siłke bardzo łatwo znalezc ... szukasz poprostu szkoły podstawowej nr 90 na gaju (orzechowa) wchodzisz głownym wejsciem i schodami w dól słyszysz muzyke i juz wiesz o co chodzi :)... naprawde to była albo moze nadal jest za***ista siłka... POLECAM....

zdr.

" Każda droga nawet ta najdłuższa zaczyna sie od pierwszego kroku "

mariuszwro

Wysłana - 31 grudnia 2008 11:23    Edytuj Cytuj
Nie istnieje jest tam teraz akademia sportów walki prowadzona przez Mariusz Cendrowskiego zawodowego boksera

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Siłka wrocław Gladiator!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.