Witam stawiam przed sobą jasne cele po napisaniu matury i dostaniu się na awf zamierzam ostro zacząć sie przygotowywać do debiutów w 2011 lub 2012. Cwiczę na normalnej osiedlowej siłowni na brak sprzetu nie narzekam, natomias nurtuje mnie pytanie czy nie przydałby sie profesjonalny instruktor osoba ktora poprowadzi mnie do debiutłów pommoze w okresie masowym oraz juz w samym okresie przedstartowym. Z tego co sie zoorientowałem silownia z inst. kosztuje 120 zł mieśięcznie a moja obecna 40 zł wiec roznica sporo. Jakie jest wasze zdanie? a może ktoś ma do polecenia jakąś siłownie w katowicach?
instruktor za godzine zarabia od 30 do 50 zl nawet i wiecej godzina indiwidualna
1268856312000
Patrys91
Wysłana - 17 marca 2010 22:50
Nie chodzi mi o instruktora tylko dla siebie, na taj siłowni jego drobne porady są wliczone w cene a pomoc przy cwiczeniach to jego obowiązek. Tylko chodzi mi czy warto czy instruktor naprawdę może mi wiele pomóc?
1268862631000
baranek_
Wysłana - 18 marca 2010 09:30
jak chcesz jakiś poważnych odpowiedzi to pytaj się ludzi startujących znajdziesz w galerii pare tematów z fotami do oceny przed tegorocznymi debiutami debitami. Większość ludzi ćwiczy rekreacyjnie przeważnie w domowych albo w niezbyt dużych siłowniach i ciężko nam jest ci cokolwiek odpowiedzieć. Czy i w jakim stopniu instruktor może ci pomóc. A tak z ciekawości to napisz coś o sobie podaj wymiary i zapodaj zdjęcie sylwetki jaki masz staż na siłowni. W zobaczymy co na dzisiejszy dzień reprezentujesz.
Zmieniony przez - baranek_ w dniu 2010-03-18 09:31:32
Turysta mozesz zapodać gg na pw czy coś chętnie bym pogadał, z kimś bardziej w temacie bo u mnie dopiero niedawno narodził sie pomysł ;)
1268921442000
Patrys91
Wysłana - 18 marca 2010 15:17
A co do mnie to fotek obecnych nie mam bo nie mam czym strzelić w komie zaledwie 2mpixele wiec nic nie widać, a aparat siora zalała lakierem -.- ale jak pozyczę od kumpla to coś cyknę:) narazie moge powiedzieć ze jeszcze sporo pracy przede mną zamierzam jeszcze dowalić około 10-15 kg mięsa a od tego jak będa szły postępy zależy czy wyjdę w 2011 czy 2012. Mam dopiero 18 lat ale chciałbym sie załapać na start w juniorach czyli do 21 roku. narazie skupiam się na maturze i mam zamiar dostać się na Katowicki AWF ;)
1268921823000
baranek_
Wysłana - 18 marca 2010 16:38
życzę powodzenia. jeżeli znajdziesz więcej osób startujących możesz się z nimi skontaktować przez @ wystarczy że klikniesz na avart otworzy ci się okno i daj Wyślij e-mail ,