Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Siłownia przy redukcji

Reneusz

Wysłana - 09 lutego 2010 22:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Od stycznia staram się być w miarę możliwości na diecie low-carb (w miarę, bo odpada opcja spędzania w kuchni 3 godzin dziennie, staram się kupować produkty o małej zawartości węgli, chleb ograniczyłem do 1 - 0,5 kromki pumpernikiela dziennie).

Cel - zrzucić brzuch.

Udało mi się stracić w obwodzie ok 2 cm (przy maksymalnie wypiętym brzuchu), ale tak jeszcze z 10 by się przydało.

Moje pytanie jest takie: mam możliwość uczęszczania do siłowni, taniej i dobrej jakości. Ale czytałem dziesiątki razy że albo redukcja albo budowanie masy.

Zatem: będąc na diecie low-carb, i prowadząc niestety siedzący tryb życia (praca biurowa), jakie efekty może dać mi siłownia? Warto chodzić czy dopóki nie pozbędę się opony jest to strata czasu i pieniędzy?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 lutego 2010 23:22 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

buliozo24

Wysłana - 09 lutego 2010 23:22    Edytuj Cytuj
Hej
Siłka nigdy nie zaszkodzi sam jestem na diecie nisko weglowodanowej aby stracić oponke:) i trenuje 4-5 w tygodniu w tym 3 razy siłka . Bez treningu cieżko będzie ci nabrac kształtów

Wiara czyni cuda:)

Reneusz

Wysłana - 09 lutego 2010 23:28    Edytuj Cytuj
No właśnie przerażają mnie te opinie że przy redukcji traci się też masę, i zastanawiam się czy jest w ogóle sens siłowni?

I czy urządzenia cardio (rowerki np), są skuteczną pomocą przy odchudzaniu?

TheBigBoss

Wysłana - 10 lutego 2010 07:44    Edytuj Cytuj
silownia to mus

- budowa/utrzymanie miesnia
- podkrecanie metabolizmu tluszczy

do tego aeroby w dni nietreningowe. Same aero = wysuszona sylwetka

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Siłownia przy redukcji

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.